REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident în Năvodari! În urma impactului, motorul unei mașini a zburat! Video

Accident în Năvodari! În urma impactului, motorul unei mașini a zburat! Video

Replica API 18 mai 2022 | 09:58 6361

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 18 mai a.c., la sensul giratoriu din Năvodari, în zona Penny, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, un autovehicul a intrat în sensul giratoriu, accidentul soldându-se cu o victimă, conștientă, cooperantă, care a fost transportată la Spitalul Județean de echipajul SMURD Midia.

Mașina a scăpat de sub control și a lovit refugiul din stația de autobuz. În urma impactului puternic, motorul autoturismului, cât și una dintre roți au fost proiectate pe spațiul verde.

Video:

Sursa video: Eduard Chirazica

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OLX: vand motor complet 2.0 tdi se poate ridica de pe iarba pret negociabil in limita bunului simt. Nu deranjati inutil, sunt in spital.
1
0
Ar fi trebuit sa-i zboare creierii , nu motorul !!! Doar norocul a facut ca sa nu fie oameni in acea statie...mureau oameni nevinovati din cauza unui imbecil !
0
0
...slaba , platita din banii nostri ai navodarenilor , cu angajati majoritatea pe baza de rudenii cu sefii din Primaria Navodari , cu un sef de Politie LOCALA mediocru cu un curs de formare de 3 luni si care ani de zile nu a constatat nici o infractiune , fara performante in munca de politie... cu agenti care "ard" combustibilul autospecialelor aiurea si fara justificare : se intampla astfel de evenimente ! Nici macar la Disciplina in Constructii nu se disting , cand in Mamaia Nord se construieste haotic si fara autorizatii ! PACAT DE ACEST ORAS FRUMOS !
1
0
nici macar nu avea viteza .motorul ala a sarit asa de spectacol
1
0
Graba strica treaba! Nerespectarea vitezei la a**a duce. Pe acel drum plin de gropi ar trebui amplasat doua camere de viteza, iar prostanului din filmare suspendarea dreptului de a conduce pe viata. Zi buna!
0
0
Din rezervatie venit, Cogealac sau Stejaru...
0
0
Sa plateasca statia
0
0
Unde vedeti voi ca e prostan cu Opel??
1
0
e dezmembrata direct nici nu mai trebuie vericu sa munceasca.
1
0
S-a dezintegrat cotetzul nemtesc?!
0
1
ala e sensul cu delfini si cu borduri de juma de metru,dinspre lumina?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108