REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O maşină este abandonată pe Ferdinand de mai bine de 5 zile: poliţiştii locali spun că nu figurează ca furată!

O maşină este abandonată pe Ferdinand de mai bine de 5 zile: poliţiştii locali spun că nu figurează ca furată!

Replica API 29 aprilie 2015 | 10:28 174

Caz suspect!

Caz suspect!

Cazul sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini cu numere de Constanţa, abandonat pe străzile din Bucureşti, le-a dat de gândit locuitorilor de la malul mării, mai ales de când un autovehicul, cu numere de Brăila de data aceasta, se află lăsat de izbelişte pe bulevardul Ferdinand, colţ cu I.G. Duca, încurcând circulaţia.

Au trecut deja circa 5 zile de când maşina se află acolo, cu “caracatiţă” la roată, poliţiştii locali menţionând că mai mult decât atât nu au ce face întrucât nu le permite legea. Potrivit şefului Serviciului Rutier din cadrul Poliţiei Locale Constanţa, s-au făcut verificările de rigoare iar rezultat a indicat că maşina nu este furată. “Am făcut verificări şi în baza de date să vedem dacă autovehiculul este furat şi nu figurează, motiv pentru care singura măsură pe care o putem lua este să-i blocăm roata. Ulterior, îl aşteptăm să se prezinte la noi, urmând a fi sancţionat. Până atunci, nu putem dispune alte măsuri întrucât nu ne permite legea. Noi am constatat oprirea neregulamentară şi am dispus măsurile ce se impun”, a declarat, pentru “Replica”, Ionuţ Dumitru, şeful Serviciului Rutier din cadrul Poliţiei Locale Constanţa. Din câte se pare, proprietarul autoturismului marca Volkswagen, cu numărul BR 04 EZF, este din Brăila şi totul pare să fie în regulă. Însă, mai există posibilitatea ca autoturismul să fi fost înstrăinat prin alte metode. Ce este şi mai ciudat se leagă de faptul că, recent, o altă maşină a fost parcată lângă, dar pe trotuar, fiind vorba de un Citroen.

Reamintim că Volkswagen-ul se află abandonat în respectiva zonă de peste 5 zile şi nimeni nu a văzut şi nu ştie nimic. Cert este un singur lucru: participanţii la trafic consideră că “fenomenul” îngreunează circulaţia rutieră. Totodată, locuitorii Constanţei se gândesc să nu fie ceva necurat la mijloc şi, în scurt timp, să nu iasă la iveală vreo faptă penală.

Update

Autoturismul a fost ridicat marţi, 28 aprilie, la orele serii.

“A fost acţiunea celor de la Poliţia Rutieră. A fost o dispoziţie dată către primar de cei de la Poliţia Rutieră pentru eliberarea drumului public. Ulterior, cei de la Servicii Publice, din cadrul Primăriei, s-au ocupat”, a declarat Ionuţ Dumitru, şeful Serviciului Rutier din cadrul Poliţiei Locale Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108