REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Trei mașini implicate într-un accident pe A2, a intervenit și elicopterul SMURD

Trei mașini implicate într-un accident pe A2, a intervenit și elicopterul SMURD

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 4180

Încă un accident pe A2, de data aceasta în dreptul Km 162, în zona orașului Cernavodă. Din primele informații, au fost implicate trei autoturisme, în urma impactului una din ele fiind aruncată pe sensul celălalt de mers, peste separatoarele de drum. Accidentul s-a soldat cu 2 victime, conștiente, cu politraumatisme, care au fost transportate la spital. La fața locului au intervenit 2 echipaje SAJ B2, un echipaj SMURD B și elicopterul SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autovehicule au fost implicate într-un accident pe Autostrada A2 pe sensul Constanța către București, la kilometrul 162, în zona localității Cernavodă, județul Constanța, traficul desfășurându-se dirijat, pe banda a doua. În urma accidentului, trei persoane necesită îngrijiri medicale.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale în 30 de minute.

Ce spun oamenii legii

”Sâmbătă, în jurul orei 12.20, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe Autostrada A2, la km 162, sensul de mers către Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 3 autoturisme, iar 3 persoane urmează a fi examinate medical.

Traficul în zonă se desfășoară pe o bandă, pe ambele sensuri de mers.

Polițiștii se află la fața locului pentru cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru asigurarea fluenței traficului rutier.” au transmis reprezentanții IPJ.

Citește și O mașină s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stie careva cand repara pe aurel vlaicu la statia de popmare drumul ? Asa de curiozitate ca nu lucreaza nimeni de luni de zile acolo
0
0
cotetzul ala sigur era facut din doua!
0
0
Au scapat imbecilii la asfalt si masini!
0
0
De unde stiti ma voi ca e prostan cu Opel??
1
0
cum s a rupt masina aia in doua fereasca dumnezeu
0
0
ce are RAR-ul cu vitezomanii de dorobanti care formeaza turismul de week-end? De ce crezi ca nu sunt acceptate camerele video pe masini? ca ar fi filmate toate beizadelele cum gonesc pe autostrada cu 200 la ora!
0
0
Toti tiganii fara permis vin la mare! Sictir!
1
0
este de vina! doar iau spaga si strazile sunt pline de ruginaturi fumegande si cu xenoane cumparate de la Lidl. daca conduci o tigaie de masina, asteapta-te sa te faci praf si sa crapi. incearca sa nu iei vreun nevinovat cu tine!
1
0
cand o sa aud de gigi ca s a ...terminat ,o sa fiu tare ... incantat, o sa cant de bucurie la festivalul de la ciamurlia!
0
0
mirletzilor,nu aveti treaba acasa?culesmpepeni,rosii?stati la tirla!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218