REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O micuță balerină din Constanța, CAMPIOANĂ EUROPEANĂ la BALET!

O micuță balerină din Constanța, CAMPIOANĂ EUROPEANĂ la BALET!

Replica API 11 decembrie 2018 | 23:17 442

În pași de dans, micuța balerină Olimpia Cărăuleanu a adăugat o nouă medalie colecției de sute de distincții pe care le are deja! De data aceasta, aprecierea a venit din partea juriului de la semifinala Youth America Grand Prix, care s-a desfășurat în Barcelona.

Olimpia Cărăuleanu are o micuță gingașă, de 11 ani, care cucerește publicul de fiecare dată când urcă pe scenă.

Catalogată ca fiind o tânără speranță a baletului, apreciată pentru tehnica impecabilă și pentru impresia artistică, micuța Olimpia a strâns diplomă după diplomă și medalie după medalie, la aproape toate concursurile la care a participat.

Cea mai recentă „victorie” este cea de la Youth America Grand Prix, semifinala din Barcelona, unde participă zilele acestea. Sub îndrumarea profesoarei Alexandra Porumboiu, de la Școala Joy 2 Dance, micuța Olimpia a obținut locul I la balet clasic și s-a clasat în primele 12 la dans contemporan.

„Într-o țară unde aflăm numai de rău, este bine să știm și de cele extraordinare! Constanța este campioană europeană! Multă muncă, talent, emoție, dăruire! Felicitări, Alexandra Porumboiu, suntem fericiți și recunoscători! Felicitări, Olimpia Georgia Cărăuleanu, copilul nostru minunat, meriți tot ce este mai bun, îți dorim să atingi acolo sus, tot ce este de atins, suntem mândri de tine! Mulțumim încă o dată profesoarei ei, Alexandra Porumboiu, care cu răbdare și pasiune, șlefuiește trupuri și caractere, modelezi copii și le arăți calea! Așteptăm finala mondială de la New York”, a transmis Olimpiu Cărăuleanu, tatăl gingașei campioane europene, pe pagina personală de Facebook.

F.B.

Citește și: O copilă din Constanţa, printre cele mai bune balerine din lume!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba, Nae ori esti prost ori n-ai cohones ori esti vreun frustrat care are odrasla ratata ca si tine. Pai copilul asta arata ca un copil torturat, idiotule ? Da, munceste, se antreneaza, merge la scoala dar pasiunea si dragostea pt balet ii apratin 100%. Dar tu, idiot si manelist mizerabil, nu ai cum sa intelegi, cred ca traiesti din alocatia copiilor sau din ce-ti produce nevasta. Sictir!
5
0
dul tutuianu si cei din consiliu premiaza dupa ureche,in mod superfiail si cu indiferenta.Arta nu incape pe lista premieriloe. Mediocrilor le este frica de oamenii cu valoare.
6
0
Plina de premii, reprezinta cu onoare Constanta si Romania. Ieri s au premiat copiii cu rezultate, de la Arte nimeni. Mediocrul care conduce consiliul judetean nu stie ce este arta. Mediocrilor le este frica de oamenii puternici. Rusine.
9
0
bravo fetita sa mergi inainte,i-mi cer scuze pentru obligatiile tale,probabil parintii te tortureaza
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367