REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O micuță balerină din Constanța, câștigătoare la Next Star

O micuță balerină din Constanța, câștigătoare la Next Star

Replica API 6 august 2018 | 00:00 240

O balerină de 11 ani, din Constanța, a fost desemnată câștigătoarea celei de a 100-a ediție a show-ului „Next Star”, difuzat pe Antena 1. Micuța Olimpia Cărăuleanu s-a calificat în marea finală a celui de al nouălea sezon al emisiunii. Olimpia a adus baletul clasic pentru prima dată pe scena de la “Next Star” și i-a impresionat pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu grația și talentul său.

„Mă simt minunat. Nu-mi vine să cred că am câștigat!”, spune mica balerină, la finalul serii.

„Copilul care a impresionat cel mai tare câștigă, așa cum trebuie să se întâmple la un concurs adevărat. Eram atât de mândru că, pe lângă cele 200 de premii câștigate până acum, Olimpia adaugă și această calificare în marea finală „Next Star””, spune juratul Dorian Popa.

„Olimpia a făcut un spectacol foarte frumos în seara aceasta și merită din plin acest premiu”, adaugă Lidia Buble.

Cea de-a opta ediție “Next Star” a celui de-al nouălea sezon a adus pe scena talent show-ului destinat copiilor numere diverse și spectaculoase. Balet și levitație, teatru și desen pe apă, dansuri populare și experimente chimice, muzică, dar și un număr de teatru nonverbal, bazat pe bătăi din palme, dar și de instrumente neconvenționale, precum creioane și foi de hârtie, cu toate s-au regăsit pe scena show-ului. Momentele au fost susținute de copii talentați, veniți din diferite zone ale țării, ca să le arate juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa ce știu ei mai bine să facă.

În cadrul acestei ediții, două vedete, Alex Velea și Andrei Ștefănescu, au venit să le dea o mână de ajutor unor copii talentați la muzică și teatru. Alex a cântat în duet cu Sara, o fetiță de șase ani, din Oradea, iar Andrei i-a dat replica lui Alex (10 ani), din Ploiești. Și de această dată, concurenții l-au avut alături, în culise, pe Șerban Copoț, co-prezentatorul show-ului, care i-a încurajat și le-a aflat impresiile la cald, după coborârea de pe scenă.

Cel mai apreciat moment dintre cele 12 susținute pe scena celei de-a opta ediții a actualului sezon a fost declarat cel al Olimpiei Cărăuleanu (11 ani), din Constanța, care i-a impresionat pe jurați cu numărul ei de balet clasic.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102