REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O minora de 14 ani a facut sex cu peste o suta de clienti racolati de mama ei

O minora de 14 ani a facut sex cu peste o suta de clienti racolati de mama ei

Replica API 23 octombrie 2010 | 00:00 121

Caz nemaiintalnit: flagrant cu parinti proxeneti, la Constanta

Caz nemaiintalnit: flagrant cu parinti proxeneti, la Constanta

La sfârşitul săptămânii trecute, mai exact, în noaptea de sâmbătă, poliţiştii constănţeni au organizat un flagrant pentru a instrumenta unul dintre cele mai şocante cazuri din ultimii ani. O minoră de 14 ani a fost obligată să se prostitueze timp de mai bine de un an chiar de către persoana care i-a dat viaţa. "În decurs de un an, conform mărturiilor copilei, a întreţinut raporturi sexuale cu peste 65 de bărbaţi din Constanţa şi cu peste 40 din Năvodari", a declarat procurorul-şef Adina Florea.

Mama fetiţei, în vârstă de 41 de ani împreună cu bunica fetiţei, în vârstă de 65 de ani practicau prostituţia de mai mult timp, iar din dorinţa de a obţine venituri suplimentare au silit-o şi pe minoră să recurgă la astfel de fapte. Cele trei erau ajutate de concubinul mamei, de 37 de ani, care se ocupa de racolarea clienţilor. "În cursul operaţiunii de flagrant a fost identificat Peicu Victor, de 61 de ani, din Constanţa, unul dintre clienţii minorei. Lucrăm în prezent la identificarea a cât mai mulţi bărbaţi care au abuzat de această copilă", a declarat Dumitru Catană, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, sub îndrumarea căruia s-a organizat operaţiunea. "S-a indus infractorilor ideea că suntem clienţi, folosindu-se elemente cunoscute din anchetă. Am ales o persoană care se potrivea profilului clientului (n.r. 35-45 ani, cu familie, care s-ar fi temut să reclame astfel de fapte) şi s-a surprins în flagrant în momentul în care mama minorei avea asupra ei suma de 60 de lei, pretinsă pentru servicii sexuale cu fiica ei", a completat Aurelian Pavel, şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa. În cauză s-au folosit interceptări autorizate de convorbiri telefonice şi zgomot ambiental, precum şi filaje şi alte procedee specifice. Mama fetiţei şi concubinul acesteia au fost arestaţi, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi rele tratamente aplicate minorului. Ei riscă pedeapsă maximă în acest caz, adică detenţie pentru 18 ani. Peicu Victor, clientul fetei din seara flagrantului este, de asemenea, arestat pentru comiterea faptei de întreţinere de raporturi sexuale cu minor. Fetiţa a intrat în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, urmând să fie consiliată de către psihologi. Ancheta este încă în desfăşurare, poliţiştii sperând să îi identifice pe toţi cei peste 100 de bărbaţi care au abuzat sexual de minoră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108