REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O nouă conducere la Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă

O nouă conducere la Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă

Replica API 13 iunie 2017 | 00:00 436

Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa (LSUMC) și-a ales din nou un lider femeie! Începând de vineri, 9 iunie 2017, studenții Universității Maritime din Constanța vor fi reprezentați de către noul Președinte, Elena Ionașcu. În cadrul Adunării Generale, studenții UMC-iști au hotărât că alături de ea vor munci în acest an ca Vicepreședintele Tudor-Constantin Șoltescu, Director Departament HR: Luca Giorgian, Director Departament PR şi IT: Avram Iulian, Director Departament Educaţional: Marinescu Radu, funcția de Cenzor, fiind obținută de către fostul președinte Patricia-Ioana Iercoșan.

Pe lângă alegerile desfășurate în cadrul Adunării Generale, aleșii au stabilit și strategia pe această vară, anunțându-se o perioadă cu activitate intensă de promovare și reprezentare, având în vedere faptul că proiectele „Maritime Summer University” și „Regata Universităților” sunt anunțate pentru luna iulie.

„Este dificil ca după patru ani petrecuți în Ligă să trebuiască să o părăsești dar acesta este ciclul în cadrul unei organizații studențești. Mandatul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul tocmai ușor, am avut mereu parte de noi provocări, am avut parte de proteste ample, de discuții constante cu conducerea, de diferite chestiuni pe care nu le poți preveni sau prevedea, dar alături de colegii mei le-am trecut cu brio și consider că am adus, alături de echipa mea, un plusvaloare mișcării studențești din UMC.

Sunt extrem de mulțumită de faptul că am reușit să dăm Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) patru membri în diferite comisii, lucru care nu a mai avut loc de o bună perioadă în cadrul LSUMC și pe lângă acest aspect sunt sigură că în cel mai scurt timp vom avea și oameni care să ne reprezinte în conducerea federației. Știu că noul birou de conducere va duce Liga și mai sus decât am facut-o eu cu echipa mea și sunt convinsă că studenții UMC-ului au rămas pe mâini bune!”, a precizat fostul președinte, Patricia-Ioana Iercoșan.

Aceasta a condus organizația timp de un an, trecând în cei patru ani de când este membru prin diferite funcții cheie ale organizației precum Director Departament HR sau Secretar General.

Actualul președinte, Elena Ionașcu, este studentă în anul II, a Facultății de Navigație și Transport Naval din cadrul UMC. Aceasta a deținut funcția de Director Departament PR și IT, este student reprezentant în Consiliul Facultății de Navigație și Transport și student reprezentant în Senatul universității.

„Sunt onorată de votul de încredere acordat de colegii mei și doresc să le mulțumesc din suflet atât lor cât și mentorilor mei: Patricia Iercoșan, Esna Resul si George Albină, fără de care, cu siguranță nu aș fi ajuns în această poziție și nici în sânul acestei organizații, care în timp mi-a devenit o a doua familie.

Îmi doresc ca împreună cu noua mea echipă să ne punem amprenta asupra cursului ei reușim să păstrăm Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța cel puțin la nivelul la care este. Pot să asigur studenții din Universitatea Maritimă Constanța ca ne vom folosi întreaga energie în apărarea intereselor lor și că ușa Ligii este mereu deschisă pentru ei.”, a declarat noul președinte LSUMC.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
felicitari UMC! ultima universitate de top din Constanta
1
1
Nu uitati sa militati si pentru invatatura si obligatia lectorilor sa-si tina orele. Schimbati SRL-ul Panait numit UMC intr-o institutie de invatamant de prestigiu cum a fost candva.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614