REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O nouă creşă în Constanţa. Primarul Decebal Făgădău: “Am de gând să mai deschid creşe”

O nouă creşă în Constanţa. Primarul Decebal Făgădău: “Am de gând să mai deschid creşe”

Replica API 19 februarie 2019 | 20:08 292

În prezenţa primarului Decebal Făgădău, a directorului Direcției Generale de Asistenţă Socială Constanţa, Emil Mereuţă și a Georgianei Zainea, directorul Direcției Administrare Creșe, a fost inaugurată marţi, 19 februarie 2019, creşa Licurici.

Noua creşă are o capacitate de o sută de locuri aferente unui număr de cinci grupe. “Când a venit Mereuţă să mă convingă să închiriem o creşă, am zis că nu mai vreau să mai închiriem câte o cămăruţă pe la parter de bloc, că mai avem două creşe pe care nu le putem extinde că sunt la parter de bloc şi mai avem încă trei creşe pe care le avem în programe de extindere, adică supraetajare, modernizare, schimbat minim la standardul acesta. Acolo facem practic de la zero investiţia. În schimb tot nu este suficient şi să vedem anul acesta cum stăm cu bugetul. Am făcut o analiză şi am văzut că anul trecut s-au născut mai mulţi copii ca în 2017, în anul 2017 mai mulţi ca în 2016, ceea ce este un lucru foarte bun, să ne întinerească oraşul”, a declarat primarul Decebal Făgădău.

Edilul a precizat că are de gând să mai deschidă creşe la Constanţa. Primarul Decebal Făgădău a dat detalii și privind costul chiriei. "Vreau să ştie toată lumea cât ne costă acest spaţiu. Mai puţin de 6 euro pe metru pătrat închiriabil, fără scări, fără spaţii tehnice, fără nimic, mai puţin de 6 euro/lună/metru pătrat. Dacă găsiţi mai ieftin, vă rog să-mi spuneţi că am de gând să mai deschid creşe", a precizat Decebal Făgădău.

Edilul a afirmat că își dorește ca anul acesta să închirieze încă minim o creșă. "Trebuie să avem o aranjare pe cartiere. Sunt aici, în această creșă, părinți care își aduc copiii din toate colțurile orașului. De ce? Pentru că creșa din proximitate fie este plină, iar pe altă parte nu există o alternativă reală", a mai subliniat Făgădău.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a taiat si panglica, inaugurand o chirie?
0
0
halatele alea de unica folosinta....e greu sa le legati peste burti? Voua v-ar trebui niste camasi de forta
1
0
cat de nemernic sa fii sa plaresti 7k de euro chirie cand ai spatii din scoli neutilizate...de ce nu amenajezi mai primare acolo crese?in spate la sc 39 ai o constructie nefinalizata din 2015 de ce nu o finalizezi si scapi bugetul primariei de chirie?in coiciu ai spatiu din fosta sc 9,de ce nu amenajezi acolo primare?pai nu-ti vine spaga paraindarat de aia. pe cine crezi tu ca prostesti cu inaugurarile astea ?
5
0
primarul unui oras vine in vizita in cladirea unui controversat afacerist care e miruit cu 7 mii euroi chirie lunar din bani publici. Terenul e dat cado de don pastaie, in curent la o cresa in madagascar
9
0
Fuck You bahhhh!
6
1
Sigur ca intinereste orasul. E din ce in ce mai plin de puradei care fac ca maimutele prin centru, anturati de niste distinse tiganci bortoase.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614