REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O nouă formulă de Guvern negociată de opoziție. SURPRIZE majore pentru toate funcțiile guvernamentale. Martor la negocieri: `E ca la piață`

O nouă formulă de Guvern negociată de opoziție. SURPRIZE majore pentru toate funcțiile guvernamentale. Martor la negocieri: `E ca la piață`

Replica API 18 iunie 2019 | 00:00 217

Guvernul condus de Viorica Dăncilă se confruntă cu o nouă moțiune de cenzură. De această dată șansele sunt mai mari și Opoziția, în special PNL și Pro România, anunță că numărul de parlamentari necesari pentru a da jos guvernul e foarte aproape să fie suficient. Zilele trecute a circulat o listă cu un Cabinet post-moțiune de cenzură eminamente PNL.

Negocierile au progresat... Între timp parlamentari ai PSD au trecut deja cu arme și bagaje la Pro România, PNL îi curtează asiduu pe cei de la ALDE, iar USR-PLUS și PMP par să accepte să fie parte a unui guvern de tranziție până la eventuale alegeri parlamentare anticipate sau la termen. Deși au circulat mai multe formule guvernamentale STIRIPESURSE.RO a reușit să intre în posesia unei astfel de formule negociate. Se pare că s-a renunțat la un guvern monocolor PNL și s-ar putea merge și pe o formula guvernamentală de uniune națională, dar fără PSD și ALDE.

De remarcat că cel propus ca premier, Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, nu este membru de partid, Bogdan Aurescu, consilier prezidențial, iar senatorul Robert Cazanciuc, șeful Comisiei Juridice a Senatului, este încă membru al PSD.

Evident că surprizele pot apărea chiar și mâine, dar în acest moment potrivit unui martor la negocierile din sânul Opoziției ”Negocierile sunt ca la piață și toți speră într-o minune pentru că nu avem matematic voturile necesare”.

Vezi foto: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Usr-plus au uitat sa aloce postul de ministru al substantelor psihotrope. Sau poate ca l pastreaza pentru o persoana cu experienta.
2
0
Cine pune botu la minciuna asta e prost.. Nu mai stiu cum sa dea in Usr, le e frica de ei, le e frica ca vin oameni noi nepatati de ciuma rosie..
0
3
pentru astia cu muie PSD, cititi asta e lista pe care ati ales-o si ati votat-o!!
3
0
trebuie lasat guvernul asta sa ajunga la putere, o sa faca praf tara. Facem show in fiecare zi. Atilla cseke de la UDMR la sanatate. Alina Gorghiu miss Romania la Fonduri Europene. Orban..... EXcelent! Sa vina!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367