REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O nouă metodă de FURT în CENTRUL Constanței! Hoții au "dat-o în teatru" și au plecat cu 20.000 de lei

O nouă metodă de FURT în CENTRUL Constanței! Hoții au "dat-o în teatru" și au plecat cu 20.000 de lei

Replica API 18 mai 2017 | 01:00 362

sursa foto: businesscarmanager.co.uk

Când vine vorba despre înșelăciuni și furturi, mintea escrocilor este mereu odihnită. De dată recentă au pus la cale un scenariu gândit în amănunt pentru a induce în eroare o persoană aflată la volanul unei mașini. Au făcut zgomot în spatele vehiculului, șoferul a coborât și apoi au început să-i pună întrebări despre centrele comerciale de la malul mării, cu precizarea că ei nu-s din Constanța. În tot acest timp, un al treilea individ (cel mai probabil) a sustras o poșetă din mașină, prejudiciul fiind de 20.000 de lei.

Mare atenție, constănțeni! Hoții au dat "lovitura" apelând la un scenariu desprins parcă din filme. Mai exact, în seara de marți, 16 mai anul curent, în jurul orei 19.30, un autovehicul marca Volkswagen Transporter, în care se aflau un bărbat și o femeie, a staționat pe bulevardul Ferdinand, în apropiere de intersecția cu strada Răscoala 1907. Femeia a coborât pentru a merge la un magazin din zonă și nu a lipsit decât circa 3 – 4 minute. Dar pentru infractori a fost suficient. Ei au pândit momentul și, pentru a-l ademeni pe șofer afară din mașină, au făcut zgomot în spatele ei. Bărbatul a coborât repede pentru a vedea despre ce este vorba, moment în care a dat ochii cu doi indivizi. Aceștia au început să-i arate spre roata din dreapta – spate, că de acolo s-ar fi auzit bubuitura, după care au dat-o în altele. Au început să-l întrebe cum sunt centrele comerciale din Constanța pentru că ei nu-s de aici. Cum este la Vivo, că ar vrea să ajungă pe acolo. Cert este că bărbatul voia să urce în vehicul și nu putea să scape de întrebările celor doi. În cele din urmă, indivizii agasanți au plecat. La scurt timp a revenit și femeia, care imediat și-a dat seama că-i lipsește poșeta, ce fusese lăsată pe scaunul din dreapta – față, în condițiile în care șoferul rămânea în mașină. Acela a fost momentul când și-au dat seama că au fost victimele unui furt. Au sunat la Poliție și oamenii legii au sosit la fața locului, declanșând cercetările. Cel mai probabil că a existat și o a treia persoană care, profitând că șoferul era ținut de vorbă, a "acționat" în voie. Prejudiciul se ridică la circa 20.000 de lei, fiind vorba despre 2.700 de euro, 4.000 de lei, cât și alte bunuri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aia au mers,,la sigur,,i-au filat!auzi da care om normal nu stie de metoda asta?eu circul cu portierele blocate,cand sunt singur,special pentru ca sa evit capcana.si n-ar strica sa aveti si o bata sanatoasa sub scaun...
3
1
dar cum sa iesi din masina sa o lasi descuiata...
10
1
Electoratul lui Mazare
10
5
Papagal Moldovean din Vaslui, probabil...
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218