REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O nouă metodă de țepuire a clienților pe litoralul Mării Negre, prin Revolut! Video

O nouă metodă de țepuire a clienților pe litoralul Mării Negre, prin Revolut! Video

Replica API 23 august 2022 | 00:00 5192

Fenomenul Revolut a luat amploare în ultima perioadă, din princa beneficiilor pe care le are, unul dintre acestea fiind posibilitatea folosirii cardului chiar dacă ai poprire pe conturi. Însă, mare atenție, cand mergeți să achitați cu acest card, există posibilitatea să fiți furați. Un fost angajat al unei cherhanale a dezvăluit metoda prin care țepuia clienții în Vama Veche.

Un fost angajat pe litoral atrage atenția asupra posesorilor cardurilor Revolut să fie foarte atenți când își plătesc consumația la restaurente întrucât ar putea fi țepuiți. Un bărbat din Focșani, care a lucrat în Vama Veche, a dezvăluit pentru Replica de Constanța cum a fost învățat să țepuiască clienții: ”Oamenii aceia care ne învățau cum să ne descurcăm ca ospătari căutau tot felul de vicleșuguri, să păcălească clientul prin plata cu cardul Revolut. După ce clientul a consumat ceea ce a comandat și dorește să plătească, ospătarul îi spune că nu a bătut pe bon fiscal consumația, așa că, dacă are Revolut, să plătească cu cardul, clientul dacă deține un astfel de card, poate să-i transfere banii ospătarului cu cardul Revolut, și se poate plăti consumația prin Revolut. Plata prin cardul Revolut are o mică șmecherie. Consumația, spre exemplu, este 150 de lei, plata cu cardul Revolut îi dă posibilitatea ospătarului să bată 165 de lei, ca să primească tips. Pentru noi ospătarii părea extraordinar, îl păcăleam pe client și ne ieșea și nouă mai mult tips. Numai că omul își putea da seama și exista posibilitatea ca acesta să nu se mai întoarcă, să fim descoperiți, și nu în ultimul rând, să nu mai calce pe acolo, să ne mai facă și reclamație”, a spus bărbatul.

Ce este Revolut?

Revolut este o alternativă bancară digitală. Asta înseamnă că Revolut oferă aproape tot ce oferă o bancă, şi toate acestea dintr-o aplicaţie direct din telefon. Diferenţa principală constă în cuvântul „tehnologie”, pentru că Revolut este o companie al cărei focus este pe zona de tehnologie.

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în aplicaţie în câteva minute, să efectueze transferuri domestice şi internaţionale gratuite, să deţină şi să schimbe 25 de monede în aplicaţie folosind cursul de schimb real (interbancar), şi să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe şi comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard.

Video:

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ai batut bon? Super! Inseamna ca, practic, eu nu am consumat nimic. Am plecat, la revedere.
0
0
bravo ba ati descoperit si voi apa calda .he he
0
0
artikol marka tarfet replika
1
0
babaietzi, voi credeti ca toti suntem niste guvizi??? Cine dracu crede ineptziile astea?
2
0
Hai mai lasati vrajeala,cine naiba plateste consumatia in contu direct al barmanului.Mai lasati vrajeala.
2
0
preturi nesi si mincare de la metro la asa zisa cherhana din vama.Ciorba de peste din capuri de sprot,la 20 lei,teapa tzepelor!mai sus un fraier care are cica placinta dobrogeana ,din aia congelata de la kaufland,are niste preturi super nesi.Vama asteapta fraierii!tzeapa placuta!
0
0
Reclama mascata. Oricum, s-au stricat si astia. Au inceput sa bage comisioane peste comisioane nejustificate. Nu mai e smekerie, si in curand o sa se puna proprire si pe cont. Noroc ca au intrat altii pe piata, cu beneficii mai bune.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614