REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O nouă seară de PROTESTE în Bucureşti

O nouă seară de PROTESTE în Bucureşti

Replica API 13 martie 2017 | 00:10 373

Peste 3000 de oameni au ajuns, duminică, în faţa Parlamentului şi scandează împotriva PSD şi a ALDE.

Oamenii s-au strâns la protest în urma unui apel lansat pe rețelele de socializare, intitulat "Stop Joc. În Democrație, Corupții Stau La Pușcărie", notează Agerpres

În jurul orei 19,00, jandarmii au montat gardurile de protecție în jurul protestatarilor.

Mai mulți poartă drapelul României, steaguri ale UE sau SUA, unii suflă în fluiere, în vuvuzele sau bat la tobă, alții au venit la protest cu trotinete sau biciclete.

Pe pancartele afișate scrie: "Corupților, furați liniștiți. CCR veghează pentru voi", "Afara penalii din politicăși demnități publice", "PSD, ciuma roșie", "Noi ca furnicile, voi cașobolanii", "Nu tolerăm corupția" sau "Demisia". Se strigă "Hoții!", "Justiție, nu corupție!", "România cere fără grațiere!"și "Demisia!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La munca, pizde nefutute ce sunteti
5
0
De ce nu votati? Acum va plangeti de mila si va lamentati , dar pentru voi au votat altii. De PSD nu scapati pana cand nu moare Iliescu. Atunci, cu putin noroc si cu multa vointa ve-ti vota pentru viitorul copiilor vostri.
3
6
Cred ca cei care protesteaza transmit mesajele catre exterior si nu pentru romani,avand in vedere ca sunt scrise in engleza.
10
3
Curtea Constitutionala a dat verdict impotriva celor care incalca legea cu adevarat si care nu fac Justitia ,ci isi bat joc de ea.Demostrantii aia sunt niste indivizi cu capete seci,iar manipularea antidemocratica de tip fascistoid are efect asupra marelui numar de inculti. Acei demonstranti efectiv nu mai au capacitatea de a pricepe ca de fapt isi saboteaza propriul viitor de dragul de a-si face ,,selfie'' la niste asa zise proteste cu ragaieli absurde.Asa erau prostovanii care-l aplaudau pe Hitler si apoi si-au vazut tara facuta praf si tinerii cu mintea mutilata ucisi in razboi.
12
4
sunt mandru si sustin PSD ! Tineri urati sa plece in plm din tara !
18
6
ptr postacul de dedesubt si ptr fanii PSD, multa multa Moooie si curand steaua PSD apune, avortonii de la ALDE se duc dracului in frunte cu Moliceanu cel libidinos...siktir PSD si CCR
6
16
intre hot si prost, prefer hotul
11
8
Ieftine, oferite naivilor!
12
6
ordine sa i adune pe borfasii care manifesteaza ilegal...Unde i jandarmeria,politia si mascatii...dati le bataie la derbedei si la cusca cu ei.
15
5
Baietii astia cu ordin pe unitate are vrea sa fie ei in locul CCR, Primariilor, instantelor etc. Romania sa fie condusa din piata, de pe strada eventual, iar noi, tampitii, care am iesit si am votat, sa fim fericiti ca ei sunt la putere. Adica strada e la putere! Tare idioti mai sunt pesedistii astia ca tolereaza toate golaniile astea anarhice si manipulante!
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218