REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O nouă stradă din cartierul Compozitorilor va fi reamenajată

O nouă stradă din cartierul Compozitorilor va fi reamenajată

Replica API 1 septembrie 2020 | 22:19 1611

Programul de investiții în trama stradală implementat de Primăria Municipiului Constanța în cartierul Compozitorilor cuprinde tot mai multe străzi.

Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de consolidare a infrastructurii rutiere pe strada Ion Voicu. Terenul este excavat în etapa premergătoare asfaltării.

În același timp, continuă intervențiile pe aleea Ion Voicu, aleea Muzicii și strada Iosif Sava, unde suprafața carosabilă este pregătită pentru asfaltare prin turnarea mai multor straturi de piatră.

Pe strada Sabin Drăgoi și pe aleile Iosif Sava și Colindelor s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt.

În perioada următoare, lucrările de reamenajare a zonei carosabile vor cuprinde și strada Clopoțeilor.

"Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări", au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar pe str Prl CAmpinei cand ajungeti?
0
0
Fagadau a dorimit 4 ani Au furat cu tarusi 1350 lei buc firma lu babu Doi hoti au distrus orasu Sa ne spuna si noua Palas cum a facut casa peste strada alt hot Acest individ prieten cu fagadau pe bani nostri sia consolidate malul unde sta. In functia de vide Presedinte la CJC prin traficul de influenta au loat lucrari de constructi autoservirea de la pavilion, si multe. In pavilionul expozifional are Depozitate tot felul de manifest de campanile trotinetele le tine AcolorCa eate administrat de el, a trecut firmele Domnul Fagadau si Domnul Palas doua jeguri care su distrus Constanta
0
0
Drumurile nu au panta nu sunt facute la masuratori, cand ploua se strange apa, un cacat de firma cu un cacat de specialisti sa va ia ala de jos fratilor ca sunteti niste inapti.
1
0
In tomis plus pe cand?
2
0
Ptiu fir-ai tu sa fi de primar de doi lei, ai asteptat campania si anul electoral sa misti ceva. Oligofren sa fi sa mai votezi asa primar
4
0
Urbanism de jungla , cu strada pe sub balcoane si cu scara direct in strada..La ce mai servesc autorizarile?
5
0
Mamicile isi plimba copii pe strda principala cu masinile care fac praf si gaze peste nou-nascuti, sa nu va imbolnaviti copii
1
0
Ce latime are aceasta strada, ce latime au trotuarele? Din ce se vede cred ca va fi fara trotuare si o singura banda de circulatie, ca mai toate din cartier. Tot ce s-a facut acolo s-a facut fara nici un plan urbanistic. La fel e in zona campus si iesirea spre Cumpana
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218