REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

O nouă vilă cu patru etaje se ridică în Mamaia Sat

O nouă vilă cu patru etaje se ridică în Mamaia Sat

Replica API 10 mai 2017 | 13:38 823

Mamaia Sat este o zona turistică aflată în plină expansiune, cuprinsă între staţiunea Mamaia şi oraşul Năvodari. Dezvoltată mai mult că un cartier rezidenţial, Mamaia Nord este o zona liniştită în care predomină vile spaţioase, pensiuni private şi campinguri cu ieşire directă pe plajă. În ultimii ani zona s-a bucurat de o mai mare atenţie din partea hotelierilor, astfel că în Mamaia Sat au fost construite hoteluri moderne care oferă servicii excelente. Tocmai din aceste motive, tot mai mulţi investitori imobiliar decid să ridice imobile în această zona. Un caz concret este firma S.C. Confort Decent S.R.L care intentionza să ridice un imobil de patru etaje.

Societatea doreşte să obţină avizul de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+4E – locuinţe colective şi împrejmuire teren”. Pe amplasamentul studiat beneficiarul intenţionează să realizeze un imobil cu funcţiunea de locuinţe colective cu un regim de înălţime de S+P+4E. Imobilul va avea o structura realizată din cadre de beton armat cu stâlpi şi grinzi care vor descarcă pe terenul bun de fundare prin intermediul unui radier de beton. Planşeele şi scările de acces dintre etaje se vor realiza din beton.

Necesitatea şi oportunitatea proiectului au fost determinate de cererea mare de pe piaţă pentru apartamente construite în zona Mamaia Sat. Realizarea investiţiei va avea consecinţe pozitive pentru dezvoltarea durabilă a zonei. Obiectivele specifice ale proiectului constau în: construirea imobilului S+P+4E – locuinţe colective; amenajarea locurilor de parcare; împrejmuirea terenului. Precizăm că firma S.C. Confort Decent S.R.L a fost înființată recent, în martie 2017, cu domeniu de activitate dezvoltare și promovare imobiliara. Sediul societății este pe Aleea Solidarităţii nr.3, Constanta. Unic asociat și administrator este Gabriel Ciumacenco.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Satean moldo papagal ,
1
0
se vinde terenu ca painea calda , cumpara machedonii pe rupte , se construieste tot ce misca
1
2
se construieste haotic bloc linga bloc ,parca ar fi oras muncitoresc de pe vremea comunistilor,numai a statiune nu arata!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369