REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O persoană s-a ÎNECAT, în staţiunea Mamaia!

O persoană s-a ÎNECAT, în staţiunea Mamaia!

Replica API 2 august 2018 | 01:24 878

Seria evenimentelor tragice continuă pe litoral!

Medicii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi să intervină miercuri, 1 august a.c, în jurul orei 14.00, pentru salvarea unei persoane care s-a înecat în apele mării, pe plaja din dreptul Hotelului Iaki, din staţiunea Mamaia! Medicii SMURD au intervenit cu o şenilată şi o ambulanţă cu terapie intensivă mobilă. Victima este un bărbat în vârstă de 30 de ani din Bucureşti şi a fost preluat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” din Constanţa.

MESAJUL ISU DOBROGEA!

Având în vedere valul de tragedii, reprezentanții ISU Dobrogea au venit cu un mesaj de maximă importanță: Fiți responsabili pentru viețile voastre!!! De la începutul lunii mai și până în prezent mai multe persoane (din care 2 minori de 7 respectiv 14 ani) și-au pierdut viața în apele Mării Negre și 2 persoane în lacuri de pe raza județului Constanța!!! Respectați indicațiile salvamarilor, a administratorilor de plajă și nu în ultimul rând respectați semnificația steagurilor arborate pe plajă!

O secundă contează pentru a vă salva viața!

Citeşte şi:

A şaptea victimă a mării de la începutul sezonul estival: un bărbat, înecat în Mamaia Nord!

TRAGEDII PE LITORAL! COPII şi ADULŢI MORŢI în APELE MĂRII!

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ISU intervine asa cum zice si in articol, pentru a salva o persoana inecata sau decedata. Cu aia vii se descurca mai greu. Oricum, senilata aia e o bataie de joc pe bani publici. Zace si aduna praf si cand e o situatie de urgenta trebuie sa porneasca cu ea printre sezlonguri si cerceafuri. Plaja la Mamaia nu mai are nici 100 de metri latime, si ei au nevoie de senilata, ca le e lene sa care pacientul pe targa
1
0
Off articol incomplet. Deci nu s-a inecat, era sa se inece. Din articol reiese ca a fost salvat
6
0
Si ce vrei sa-ti faca ? Sa te tina de mana cand intri in apa ? Daca ti se zice nu te aventura departe de mal si tu te duci sa inoti pana la turci si mori....turisti inconstienti...
6
0
ISU apare cand e marea linistita, sa " dea bine" in poze si la TV! In rest, da sfaturi!!
2
8
Sa speram ca era pesedist
8
5
Cred ca s-a inecat la mal....
1
1
O fi iulica ruxanda de la satu nou?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218