REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O porțiune din trecerea de pietoni cu leduri de pe Tomis s-a desprins din asfalt

O porțiune din trecerea de pietoni cu leduri de pe Tomis s-a desprins din asfalt

Replica API 11 decembrie 2019 | 15:12 440

Recent, la intrarea în oraş, pe bulevardul Tomis (zona Rovere) a fost amenanajtă prima trecere de pietoni cu leduri!

După nicio o lună, o porțiune din trecerea de pietoni s-a desprins din asfalt. Reprezentanții primăriei au declarat pentru Replica că se fac verificări, urmând ca la fața locului să se deplasaze cei care au instalat ledurile.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are o luna si ea nu mai functioneaza de 30 de zile. Unde dracu sa avem noi treceri inteligente cand noi nu avem nici oameni inteligenti. Mai bine puneau proiectoare ca la celelalte
2
0
Locuiesc vizavii de vestita trecere, a functionat fix o zi, ziua montarii, de atunci saptamanal vin instalatorii si o peticesc. Spalare de bani! Cred ca subiectul merita mai multa atentie din partea presei !
7
0
prin "trecere inteligenta" a se intelege furaciune inteligenta ca trecerera nu are nimic inteligent
2
1
Acele panouri au fost lipite cu adeziv siliconic , la vrajeala . Oricum nu functioneaza . O mare gaselnita . Mai ok era daca montau panouri de avertizare si zona era iluminata mai bine .
3
1
Domule drag, perioada de experimentare?Pe bune? Ati facut atata tam tam pe o trecere de petoni inteligenta, de zeci de mii de euro, pe senzori care se activeaza automat cand pietonul se apropie de bordura, etc etc.. nu va este rusine.. luminile au stat aprinse fix o noapte si a stat stinsa 1 luna. Ma lasi cu vrajeala asta de 3 lei ca trec zilnic pe acolo in drum spre casa. Analfabet esti tu. Asa au furat toti baieti destepti asa ca ciocul mic si mai taci dracu din gura desteptule. Adevarul este ca ce a facut Domnul Nostru Primar actual n-a facut nimeni, adevarat!
11
0
Pentru toti makedonii din primarie, se stieee, ati indatorat orasul pentru urmatorii 50 ani, fura fagadau ca mai ai 6 luni.
22
0
Can s au intamplat accidentele cu victime ati sarit ca Primaria nu face, nu drege. Acum ca s au aplicat niste solutii noi, in perioada de experimentare, iar nu e bine. Bah retardatilor, hotarati-va! Orice lucrare este in garantie, executantul trebuie sa remedieze in perioada de garantiesau i se retine garantia de buna executie. S-au trrezit peste noapte toti analfabetii sa posteze.
4
22
Pai daca nu le au ocolit cu masinile? De ce au calcat pe ele? Trebuia sa fie ocolite pe trotuar
19
4
Si ledurile au functionat o zi
14
0
Si la 50000 de euro cat vroiati sa tina , o viata ?
24
2
pacat ca nu a apucat sa functioneze in parametrii normali. oricum ar fi sarit la prima lama cand ar fi trecut masina de curatat zapada. dar na, cineva a furat banii si acum s-a mai si stricat
17
1
Muie la ciocri
14
4
a fost bine gandita de hotul fagadau ! Stie cineva cat a fost partea hotului ??? Muie fagadau cu cacat !!!
18
10
Lucrare de mintuiala, ca de obicei, asa cum e in toata urbea.
19
7
Prostie tipic romaneasca, mai bine o luminau cum au facut la cea aproape de galeriile Soveja.
19
6
Baaaa foameee de litoral...treceri cu led va trebuiau ,pute gunoiul sub voi in plin centru dar voi vreti leduri...Asa e si mentalitatea fraierilor de pe acolo cu Bentley ce mai conteaza ca ne dam jos in norori ,avem led avem Bentely...si 3 carciumi in oras unde ne stim pe langa dosare si toate basinile...
33
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102