REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O prostituată care face varianta şi-a bătut joc în ultimul hal de un italian

O prostituată care face varianta şi-a bătut joc în ultimul hal de un italian

Replica API 10 ianuarie 2013 | 00:00 105

Amorezatul, lăsat fără bani

Amorezatul, lăsat fără bani

Un italian convins că şi-a găsit marea iubire a trăit, la începutul acestui an, deziluzia vieţii sale! A cunoscut anul trecut o tânără din România şi a decis că ea este aleasa. Au petrecut o perioadă peste hotare, după care cei doi "porumbei" au venit în România. Au ajuns şi la Constanţa, unde tânăra domniţă a dorit să facă oarece cumpărături. Zis şi făcut, numai că italianul în vârstă de 54 de ani s-a trezit singur-cuc, abandonat în hypermarket, cu un coş plin de marfă şi fără 5 mii de euro. Tânăra sa iubită îşi luase zborul, ea fiind, de "meserie", prostituată în zona bulevardului Aurel Vlaicu.

Italianul şi prostituata de 27 de ani s-au cunoscut peste hotare, bărbatul fiind impresionat de povestea lacrimogenă îndrugată de româncă. Înainte să ajungă la Constanţa, cuplul a fost recuperat de la Aeroportul Otopeni de un bărbat pe care tânăra l-a recomandat ca fiind văr. Cel mai probabil, "vărul" este proxenet, însă italianul nu cunoştea îndeletnicirile reale ale fetei. Ştia doar că e amărâtă, aşa că la Constanţa a mers direct la hypermarketul Real, pentru a cumpăra diverse produse, pe care urma să le dăruiască familiei ei. În magazin, tânăra i-a spus să îi dea ei banii pentru a achita cumpărăturile. De bună credinţă, italianul i-a dat 5 mii de euro, moment în care femeia s-a scuzat că trebuie să meargă la toaletă şi că revine imediat. Nu a mai revenit, moment în care bărbatul şi-a dat seama că a fost păcălit. A depus în aceeaşi zi, pe 3 ianuarie 2013, plângere la Poliţia Judeţului Constanţa, unde a povestit cu lux de amănunte cele petrecute. Între timp, bărbatul a plecat în Italia, oamenii legii luând în considerare şi varianta ca respectivul să se fi "consolat" cu ideea că a luat ţeapă. "Cine ştie, poate că este însurat, poate că are obligaţii în Italia. Cert este că, urmare a cercetărilor şi în baza imaginilor surprinse de camerele de filmat de la hypermarket, noi am identificat-o pe tânără", au spus, pentru "Replica", surse din cadrul IPJ Constanţa. Conform oamenilor legii, tânăra este cunoscută ca prostituată originară din Vaslui, dar care îşi face veacul prin Constanţa, pe centură (bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu). "Acum mai rămâne să dăm şi de italian, pentru a-l confrunta cu respectiva domnişoară, pe care am reuşit deja să o audiem", au mai precizat poliţiştii constănţeni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102