REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O puștoaică din Constanța a pus la cale un plan pentru a-și TÂLHĂRI SORA!

O puștoaică din Constanța a pus la cale un plan pentru a-și TÂLHĂRI SORA!

Replica API 13 februarie 2019 | 00:51 425

O tânără din Constanța a vorbit cu niște amici și împreună au pus la cale un plan de a o tâlhări pe sora sa. Însă, ca ea să nu se prindă, tânăra în cauză s-a dat și ea drept victimă, alături de încă o fată. Însă, totul a ieșit la iveală în urma anchetei.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat patru tineri, două fete și doi băieți, cu vârste între 15 și 21 de ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptei. Astfel, la data de 25 ianuarie a.c., ora 21.40, cei doi băieți au fost observați de un bărbat (martor în cauză), în vârstă de 31 de ani, din Constanța, la scurt timp de la producerea faptei, care a sesizat evenimentul prin 112. Imediat, o patrulă a Secției 2 s-a deplasat la fața locului unde a identificat doi băieți, suspectați că au participat la comiterea unei tâlhării asupra a trei fete, pe care le-ar fi deposedat de telefoanele mobile și de un portofel. Întrucât în declarațiile celor doi băieți, dar și a celor trei fete (care pozau în victime), existau foarte multe contradicții și necorelări, polițiștii constănțeni au extins cercetările pentru stabilirea cu exactitate a producerii evenimentului respectiv. Din verificări a fost stabilit faptul că între cei doi băieți și două dintre fete a existat un plan dinainte stabilit, prin care aceștia au înscenat tâlhăria asupra celei de-a treia fete, soră cu una dintre autoare, singura persoană vătămată în cauză. Cei patru autori au recunoscut faptele, prejudiciul (un telefon mobil) fiind recuperat în totalitate, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată (autor băiatul de 18 ani), instigare la infracțiunea de tâlhărie calificată și mărturie mincinoasă (sora persoanei vătămate, de 20 de ani) și complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată (băiatul de 15 ani și fata de 21 de ani).

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tineret,viitorul tarii.
1
0
Animale necivilizate. Asa parinti asa copii pardon javre bolnave psihic
3
0
Cordaciuni
2
0
Bai vlahos, s-a inventat punctu si virgula
1
0
putea sa ti le bage in ...gura!
2
1
Din 2 sau3 surori una niciodata nu iese buna .ca de exemplu eu cand am intrat la mine in scara blocului dupa use, ce sa vezi era o pustuaica de vreo zece ani cu ten masliniu asta vara care in scara blocului statea in genunchi si facea show introducand si reintroducand degetele in fofoloanca eu am trecut pe langa ea fara sa bag de seama Cineva caruia iam povestit mea spus ca bine am facut pentru ca asta e metoda veche .ca daca o bagi in seama ca sa o dai afara risti sa fii santajat si talharit de parinti ei sau de cei ce au pus-o la inaintare.asa si cu astea 2 surori tot practica de talharie
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614