REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

'O scrisoare pierdută', de Eugen Neagoe

'O scrisoare pierdută', de Eugen Neagoe

Replica API 16 iulie 2019 | 00:00 748

Editorial-rezumat al meciului Viitorul - Dinamo

Editorial-rezumat al meciului Viitorul - Dinamo

Obișnuiți fiind cu fotbalul romanesc, în care patronii comanda schimbări, registru tactic și toaleta în care jucătorii au voie sau nu să fumeze, Viitorul - Dinamo ne-a aratat ca nici măcar scrisorile din lojă nu au efect, în faţa unui fotbal total.

Când te numeşti Gheorghe Hagi, nu iei în seama faptul că prima etapă e una de așa-zisă tatonare. Aliniezi cea mai bună echipă și pleci la război, împotriva unei legende a fotbalului de club românesc : Dinamo al unor conducători lipsiți de orice cunoștință perpendiculară cu fotbalul.

Cele 5 goluri înscrise de băieții Viitorului au fost total umbrite de circul neanderthalian făcut de suporterii dinamovisti, care au rupt gardul, au năvălit pe teren și s-au făcut de ras la fiecare scandare triviala. Urmele unui comportament care trădează simțul penibilului.

Rămânem cu umorul subtil al lui Hagi, care a declarat, după meci, că Dinamo nu arată rău. Nici Dem Rădulescu nu a fost mai amuzant, maestre! Rămânem cu o echipa a Viitorului extraordinar de omogenă și cu șanse mari sa atinga playoff-ul și rămânem cu acelaşi romanism, care preferă să arunce cu pietre în propriile standarde, în loc să le şlefuiască sau îmbunătățească.

Restul e doar can-can demn de comentariile lui Dinu, Crăciunescu și Balaj!

Contributor: Liviu Mocanu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suporterilor dinamovisti le prieste Constanta. Sa nu uitam acel meci cu Faru, dupa care au fost intinsi de jandarmeriei pe iarba, pt odihna. Chiar trebuie sa avem grupari infractionale in randul suporterilor?
0
0
Vai de capul vostru de catei...
3
0
Acei spectatori n-au ce cauta la un meci de fotbal , sunt huligani , punct !
5
0
tu esti atat de prost incat nimeni nu te baga in seama, are si militia orgoliul ei
2
0
MILITIA SA ARESTEZE SUPORTERII . are curaj ?
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614