REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

O şoferiţă a adus HAOSUL pe Tomis: un semafor pus la pământ şi mai multe persoane rănite

O şoferiţă a adus HAOSUL pe Tomis: un semafor pus la pământ şi mai multe persoane rănite

Replica API 11 februarie 2016 | 23:31 442

Nebunie la intersecţia cu strada Ion Raţiu!

Nebunie la intersecţia cu strada Ion Raţiu!

S-a instalat panica pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, în cursul zilei de miercuri, 10 februarie. Din pricina neacordării de prioritate, două autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre ele fiind proiectat pe un scuar, acolo unde a lovit şi doi pietoni, după care s-a oprit în stâlpul care susţinea semaforul. Patru persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar doar 3 trei au fost rănite, două fiind transportate şi la spital.

Potrivit poliţiştilor rutieri, nefericitul eveniment s-a petrecut în jurul orei 14.05, când Gabriela Monica G., de 45 de ani, a condus un autoturism marca Chevrolet pe bulevardul Tomis, dinspre strada Nicolae Iorga către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi, ajungând la intersecţia semaforizată cu strada Ion Raţiu, a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric în funcţiune şi a virat la stânga fără să acorde prioritate, intrând în coliziune cu un autoturism Range Rover condus de Loredana Elena G., de 19 ani, din sens opus, care a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric în funcţiune.

În urma impactului, Range Roverul a fost proiectat pe scuarul pentru pietoni din partea dreapta a sensului său de mers unde a accidentat uşor pe Ismail T., de 56 de ani, şi Memet M., de 25 de ani, care asteptau să traverseze bulevardul Tomis, după care s-a oprit în stâlpul care susţinea semaforul. În urma accidentului, ambele şoferiţe şi cei doi pietoni au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar doar 3 persoane au fost declarate rănite, respectiv cei doi pietoni şi şoferiţa din Range Rover. Jandarmii au asigurat zona întrucât semaforul avariat a reprezentat un pericol. Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările, şoferiţa din Chevrolet alegându-se cu dosar penal.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369