REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O şoferiţă a forţat semaforul la Capitol: a urmat HAOSUL!

O şoferiţă a forţat semaforul la Capitol: a urmat HAOSUL!

Replica API 15 mai 2017 | 08:28 364

sursa foto info trafic jud constanta

Un accident spectaculos a avut loc duminică, 14 mai a.c., în zona Capitol din Constanţa, la intersecţia bulevardului Mamaia cu strada Mircea cel Bătrân. O maşină s-a răsturnat, iar o femeie a fost rănită. Totul s-a petrecut din vina unei şoferiţe neatente care a forţat semaforul. Poliţiştii rutieri şi cadrele medicale din Constanţa au fost solicitate să intervină.

Au fost implicate două autoturisme, un Renault şi un Hyundai. În urma impactului a rezultat o victimă de sex feminin care a suferit un traumatism la unul din membrele superioare. Constănţenii care au văzut accidentul susţin că semafoarele „sunt vinovate”. „Semafoarele din intersecţia aia nu sunt bine sincronizate. Multe accidente se fac acolo pentru că nu este un timp suficient de aşteptare de la un semafor la altul. În mod normal, când se face roşu la un semafor, următorul semafor ar trebui să aştepte suficient de mult până se face verde”, a spus un conducător auto.

Iată cum s-a petrecut accidentul

Potrivit poliţiştilor rutieri, o şoferiţăo de 39 de ani a condus un autoturism marca Renault pe strada Mircea cel Bătrân şi, ajungând la intersecţia cu bulevardul Mamaia, nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un autoturism marca Hyundai, condus de o femeie în vârstă de 41 de ani care venea pe bulevardul Mamaia înspre strada Bucovinei. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferiţei de 41 de ani.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SUNT F MULTI CAE TREC PE ROSU LA SEMAFORUL DIN FATA POSTEI MARI ! SAU CARE MERG PE CONTRA SENS PE STEFAN CEL MARE
2
0
Mai bine fara cronometre. Acolo sunt instalate iar Schumacher de weekend a zis ca are timp sa treaca in cele 2 secunde ramase... Mai bine fara cronometre !!!
4
6
Accident identic am patit si eu, in acelasi loc, tot din cauza semaforului si a unei soferite care a fortat semaforul pe Mircea. Vinovat? Politia nu a putut sa spuna cine e. Asa ca nu va grabiti sa plecati de la semaforul de pe Bd. Mamaia. Nu se stie ce surpriza aveti.
7
0
Raman la convingerea erau ok semafoarele cu afisarea secundelor pana la schimbarea culorii. Te puteai orienta din timp daca ai timp sa treci sau nu.
11
2
cred ca avea vibratoru intre picioare.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218