REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O şoferiţă a plonjat 10 metri în gol, după ce a luat un biciclist pe capota maşinii

O şoferiţă a plonjat 10 metri în gol, după ce a luat un biciclist pe capota maşinii

Replica API 13 noiembrie 2014 | 01:38 272

Accident spectaculos pe strada Traian

Accident spectaculos pe strada Traian

Mai multe persoane au fost rănite miercuri, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă din municipiul Constanţa. Accidentul rutier s-a produs pe strada Traian, în zonă fiind direcţionate două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa şi unul SMURD. În accident a fost implicat şi un biciclist. Nefericitul eveniment a fost unul spectaculos însă, din fericire, persoanele implicate s-au ales cu răni uşoare.

Totul s-a petrecut în data de 12.11.2014, în jurul orelor 13.48, când Ecaterina Peţeanu, de 51 ani din Constanţa, a condus autoturismul marca Honda Civic în parcarea dintre blocurile A7 şi A8, a pătruns în strada Traian fără să se asigure, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de Alin Daniel Mocanu, de 32 ani din Valu lui Traian, care circula pe strada Traian din direcţia Gară către Consiliul Judeţean, din dreapta conducătorului auto, după care a traversat strada Traian şi a căzut circa 10 metri în gol, pe valea portului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi, dar şi a pasagerului din Honda, respectiv Mihai Vlad, de 57 de ani. Cei aflaţi la faţa locului au rămas înmărmuriţi. „Nu am văzut aşa ceva decât în filme. Şi la cum arată maşina…, credeam că sunt grav. Nu pot să cred”, a spus un bărbat care locuieşte în zonă. Militarii din cadrul ISU Dobrogea, dar şi poliţiştii s-au chinuit mai mult timp să întoarcă autoturismul şi să-l ridice de la faţa locului. Totodată, martorii susţin că atât soferiţa cât şi pasagerul au rămas încarceraţi, însă, până la sosirea pompierilor, au reuşit să iasă din maşină, cu ajutorul biciclistului. „Nu am păţit nimic grav, nu am rămas internat, am doat o lovitură la cap şi mă doare puţin spatele. Am văzut maşina cum ieşea din parcare, cu viteză şi atunci am ridicat piciorul de pe pedală, să nu-mi rupă piciorul. Şi apoi am căzut în prăpastie, în gol. Cei doi rămăseseră încarceraţi, am încercat să-i scot, au mai venit şi alţii”, a declarat, pentru „Replica”, biciclistul. Cât despre ceea ce ar fi putut duce la teribila întâmplare, oamenii discutau: „Am auzit că i s-a blocat pedala de acceleraţie, sau că ar fi confundat şoferiţa acceleraţia cu frâna”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218