REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O șoferiță a provocat un accident mortal pe DN 2A: soțul ei a decedat pe loc!

O șoferiță a provocat un accident mortal pe DN 2A: soțul ei a decedat pe loc!

Replica API 22 iunie 2015 | 00:00 190

În urmă cu aproximativ o lună au devenit părinți

În urmă cu aproximativ o lună au devenit părinți

O ieșire în oraș cu prietenii s-a terminat tragic pentru o familie din Mihail Kogălniceanu, după ce a fost implicată într-un grav accident de circulaţie. Tragicul eveniment s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Un tânăr şi-a pierdut viaţa pe DN 2A, iar cinci persoane au ajuns la spital. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare pentru ca trupul neînsufleţit al pasagerului să poată fi scos din maşină.

Accidentul s-a produs din vina unei şoferiţe neatente, Andreea Tone. Poliţiştii spun că aceasta a derapat, a pătruns pe contrasens şi, după ce s-a izbit puternic de un alt autoturism, a ajuns pe câmp. Un pasager a murit pe loc, acesta fiind soțul șoferiței. Familia Tone era însoţită de doi prieteni şi se îndreptau spre Kogălniceanu, după o plimbare la Constanța. N-au mai ajuns toţi în viaţă acasă.

Drumul lor s-a transformat într-un calvar. Familia Tone și prietenii lor au petrecut la un restaurant din Constanța. George Tone, de 30 de ani, ar fi consumat băuturi alcoolice, moment în care soția sa ar fi decis să se urce la volan pentru a se întoarce acasă. Din păcate, acesta a fost ultimul lor drum împreună. Cei doi erau căsătoriți din octombrie 2011, iar în urmă cu aproximativ o lună au devenit părinți, conform unor postări pe reţeaua de socializare Facebook.

„În data de 21.06.2015, în jurul orei 01:48, T.A. de, 24 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, banda nr. 1, dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar la km 193+900, din cauza neatenţiei, a rulat cu roţile din dreapta pe acostamentul din piatră, moment în care a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de A.T., de 53 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul lui T.G., de 30 de ani şi vătămarea corporală a lui T.A., de 24 de ani, C.C.S., de 17 ani, P.C., de 31 de ani, toţi ocupanţi în autoturismul condus de T.A. şi vătămarea corporală a lui A.T., de 53 de ani şi H.V, de 55 de ani, ocupanţi în celălalt autoturism”, au precizat oamenii legii. Şoferiţa s-a ales cu fractură de bazin, fiind sedată.

Alte două şoferiţe au creat haos în trafic

Maşinile a două şoferite s-au lovit, după ce una dintre ele nu a respectat semnificaţia “Oprire”. Accidentul rutier s-a petrecut vineri, 19.06.2015, în jurul orelor 19:36. Şoferiţa S.A.R., de 28 de ani, din Constanţa, rula cu autoturismul din dotare pe strada Ştefan Mihăileanu, dinspre Călăraşi către Călugăreni, iar la intersecţia cu aceasta nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe str. Călugăreni, către str. I.G. Duca, fiind condus de şoferiţa L.N., de 33 de ani, din Constanţa.

În urma accidentului, şoferiţa L.N. s-a ales cu răni uşoare. Şoferiţa care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală. Menţionăm că traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate din cauza evenimentului rutier.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108