REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O şoferiţă din Constanţa a făcut ravagii în trafic. A lovit o ambulanţă

O şoferiţă din Constanţa a făcut ravagii în trafic. A lovit o ambulanţă

Replica API 14 mai 2020 | 23:32 10713

Neatenţia la volan o va costa scump! o şoferiţă de 28 de ani a fost implicată într-un accident în urma căruia o ambulanţă a fost avariată.

Astăzi, în jurul orei 12.50, o femeie de 28 de ani a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, dinspre strada Poporului și, ajungând la intersecție cu strada Nicolae Iorga nu a respectat semnificația indicatorului "Stop", a pătruns în intersecție fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o ambulanță, condusă de un bărbat de 61 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
extracorupta este politia in constanta, fagadau si psd au ingenunchiat orasul maxim, pe timpul starii de urgenta soferitele blocau intersectiile fara sa stie cine are prioritate, altele erau speriate, spaga spaga spaga, la fel cum isi ia si fagadau spaga pe aprobarile si avizul de constructii blocuri oriunde prin oras
0
0
nevasta de navigator se grabea la amant ca expira perioada de urgenta si acusica vine Cotizantul
9
4
alta maimuta nesi care vad ca a luat in serios ce i.am scri ieri altei..la mai muli si la mai multe in pomi!avem destule panarame si tiganci in masini!
2
2
cine i-a dat carnetul?si pe ce?
12
0
Sunt parcati in colt si nu ai vizibilitate. Alo politia locala de ce nu va faceti treaba pentru care mancati salarii grase de 8000 ron. Dormiti prin masini ziua in amiaza mare si mancati saorma cu carne cruda in sange vampirilor.
17
1
Al dreacu proasta ,cu mintea la pwla n-a vazut stop-ul, scote-ti fa pwla din cap
19
3
pentru toti handicapatii. AVEA STOP. Sa fie CLAR pentru toata lumea
16
3
daca aceasta soferita a intrat intr-o ambulanta rezultand un accident minor in care soferul de pe ambulanta a suferit vatamari corporale minore si titlul este ca a facut RAVAGII,atunci ce se intampla daca soferita avaria 4-5 masini plus vreo cateva victime ranite mai grav?probabil titlul era :O SOFERITA DIN CONSTANTA A CAUZAT UN DEZASTRU MONDIAL AVARIIND ...ETC,Etc.tu care ai scris articulul cauta repede alta meserie.
21
4
Iarasi OPEL?!
8
9
Mihai Viteazu este una din cele mai periculoase intersectii. Vizibilitatea este extrem de redusa pe sunsul de circulatie dinspre bulevardul Tomis, viteza excesiva cu care se circula pe Nicolae Iorga sunt principalele cauze ce duc la accidente. Un sens unic catre Spital din bulevardul Lapusneanu si reducerea vitezei la 30 km pe ora ar rezolva problema din aceasta intersectie.
12
9
Prostanca cu opel
8
6
ce se intampla cu soferii??? nu opresc la semne de circulatie,nu se sta la culoarea rosie a semaforului,chiar a devenit o jungla orasul asta???
24
3
nu e ba neatentie,e gagica si e proasta nesi!sint pericole publice maimutele scoase dun cusca la plimbare de cocalari cu bani.omoara oameni.
16
6
Hai sa ma scuteasca, boi de soferi de ambulante pornesc girofarele cand intra in intersectie. Bag strudelu in ala mai destept dintre ei care le a dat ideea asta si la restu.
13
15
O scapa Justitia!
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614