REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O șoferiță din Constanța a provocat un accident rutier grav! Un motociclist A MURIT!

O șoferiță din Constanța a provocat un accident rutier grav! Un motociclist A MURIT!

Replica API 21 mai 2017 | 10:42 447

Sursa foto: PROTV

Un motociclist de 36 de ani a decedat după ce s-a izbit violent de o maşină pe centura Buzăului. Impactul mortal a avut loc sâmbătă, 20 mai, a.c., în jurul orelor 18:00. Bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce s-a izbit violent de o maşină, aflată pe celălalt sens care încerca să întoarcă şi i-a intrat în faţă.

Femeia care se află la volanul autoturismului, o şoferiţa de 65 de ani din Constanţa, a susţinut că s-a asigurat, dar nu l-a văzut pe motociclist. Pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere, montată la marginea Centurii oraşului Buzău, se vede cum o maşină aştepta pe bandă de mers şi apoi virează la stânga, exact la finalul liniei continue. În acel moment, de pe sensul celălalt, venea un motociclist. Se vede cum acesta încearcă să încetinească, însă impactul a fost inevitabil. Motocicletă s-a izbit de parte din spate a maşinii, iar bărbatul a fost aruncat la câţiva metri depărtare. Şoferiţa din Constanţa îşi ducea la Bucureşti doi cumnaţi, după ce participaseră la parastasul unei rude într-o localitate de lângă Buzău. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut accidentul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia a intors dupa ce s-a terminat linia continua ca sa intre in benzinarie dar capatul liniei trecuse de benzinarie deci ca sa intre in benzinarie intra putin pe contrasens. A fost atenta la benzinarie ca sa intre sa alimenteze nu a fost atenta si a tras de volan. Baiatul de pe motocicleta a fost luat pe neatesptate ca nu avea voie sa faca stanga acolo. era sfarsitul lineie continue dadica se putea depasi nicidecum sa faca stanga sa intre putin pe contrasens sa intre in benzinarie. indiferent de varsta, ca era baba sau nu, nu asta e cauza si neatentia la volan. ea e de vina
1
0
cele mai multe accidente sunt facute de tineri,drept dovada i-i costa mai mult rca,acuma daca soferitele de 65 fac probleme,dar totusi continui sa cred ca motociclilti nu respecta nici o regula si continua sa se fofileze ca-n trafic
3
4
Lasati tembel-bikerii sa vina la mine
3
4
Incercati sa lasati comentariile de prost gust.Toti aveti in familie persoane peste 60 de ani care inca conduc si daca conduc prudent nu provoaca accidente.In trafic se circula infect.Soferii cu masini bengose sunt in stare sa se urce pe tine in trafic daca mai ai ghinionul sa conduci o masina mica sau o bicicleta.Politia ar trebui sa isi faca treaba pe sosele, nu doar in anumite locuri ex in cartierele Constantene care le-au impanzit de interzisuri si sensuri unice aici isi petrec ore in sir la umbra, nu pe strazi, unde ar putea sa-si faca treaba si sa previna teribilismul.
5
1
tineretu sa suga la taragot.
7
2
sa-mi lingeti roata la motor
1
4
Voi astia care comentati despre motociclisti...faceti umbra degeaba pamantului Vorbim de viata unu om ...pacat...atat va duce capul
6
4
mai rau e ca a bagat-o pe femeie in belea. Evident ca la viteza cu care venea nu l-ar fi putut vedea nimeni pe donator. Motociclistii au rahat in loc de creier, i-as da jos de pe rablele lor partaite si i-as bate cu lantul pana i-as lasa lati.
14
7
orice om cu un dram de bun simt se tine cat de departe poate de motociclisti. Nu mai jigni, mai ales din postura de motociclist adica de ultima speta.
11
4
Cei care comenteaza cu: "donator de organe", tampit in tafic". De unde stiti cum conducea motociclistul? Are tot dreptul sa fie pe sosea si sa i se acorde prioritate. Sunteti prea prosti si ignoranti.
14
12
Soferita in cauza este intr-adevar din C-ta, o cheama Chirata Caraoaie!
9
6
Un asemenea accident nefericit scoate la iveala intorelanta si prostia, unii discrimineaza varsta a treia adica ce sa faca cu ei dupa 65 sa ii omoare?si altii dizcrimineaza motociclistii care nu ar trebui chipurile sa existe ca parca soselele sunt numai pentru soferi ca le au ei mostenire da la mame. Aciidentele sunt stupide, da, si siferul indiferent de varsta si sex trebuie sa se asigure si motociclistul trebuia sa mearga mai incet.La ce drumuri sunt si semnalizari inexistente nu e de mirare de aia trebuie condusPRUDENT.Nu ati vazut ce au facut pe Lapusneanu si pe Soveja? sa te tii accidente
8
3
constantenii ar trebui sa plateasca taxa pentru a merge prin tara_sunt cei mai tembeli la volan
8
18
Avem organe! Care mai vrea organe? Organe proaspete si calde! Multumim motociclistului! Cateva vieti salvate de prostie!
10
11
un tembel mai putin pe soselele patriei
12
14
ideea e ca tanar sau batran platesti daca ai comis ceva grav , cand esti prost te doare mai tarziu
8
0
O sa intelegi de ce cand o sa ai si tu 60 de ani prostane .
11
2
Soferii in virsta sint la fel de periculosi in trafic precum putoii care fac liniute! Unui senil nu-i mai ajuta cu nimic milioanele de kilometri facute inainte!
6
10
Nu conteaza a cui e vina... Ala e mort ea nu e.. Deci e vina lui.
8
4
nicio paguba. un rahat pe doua roti mai putin. mai scade gasca idiotilor ce blocheaza soselele mergand ciorchine.
15
12
Bai prostule , chiar daca motociclistul depasise viteza legala , nu are nicio relevanta , pentru ca proasta aia a intors pe linia continua , deci se considera ca ea a provocat accidentul. Dar tu , de unde plm sa stii , analfabetule...?!?
7
26
Eu Serban Huidu am omarat trei oameni am dat spaga si am scapat. Eu iti spun ca noi cei tineri nu avem experienta.Mai bine conduce unul de 60 de ani care are la activ 1 milion de km fata de un maimutoi cu 30 km facuti la scoala de sofeur.Unii tineri au mai putini km cu fata decat altii facuti in marsarier.
19
8
asa sa-i ajute si lu mata!
8
6
Un lucru important nu ati precizat, cu ce viteza se deplasa motociclistul?
27
5
Nu inteleg de ce astia de 65-70 de ani,inca conduc...inca au permis...inca au voie IN TRAFIC! de ce? Lasati frate,tineretul sa conduca...
20
19
Sa o bage la inchisoare, fosila proasta, asa merita. Restul vietii in parnaie, s.o manance gandacii si boala
19
27

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614