REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O şoferiţă gură-cască a lovit două tinere pe trecerea de pietoni: se uita la o tamponare cu 3 maşini şi vorbea la telefon

O şoferiţă gură-cască a lovit două tinere pe trecerea de pietoni: se uita la o tamponare cu 3 maşini şi vorbea la telefon

Replica API 22 martie 2014 | 00:00 385

Haos în intersecţia din zona Far:

Haos în intersecţia din zona Far:

A fost nevoie de o clipă de neatenţie şi haosul s-a instalat în intersecţia din zona Far, a străzii Caraiman cu Şoseaua Mangaliei. Trei autoturisme au intrat în coliziune, două persoane fiind rănite uşor, însă, din nefericire, asta nu a fost tot. Un alt şofer era tare "prins" de agitaţia şi maşinile şifonate, nebăgând de seamă că a ajuns în apropierea unei treceri de pietoni, pe care se aflau două tinere. După cum este şi evident, tinerele au fost lovite.

Ziua de vineri, 21 martie, a fost una nefericită pentru mai multe persoane ce au avut drum în zona intersecţiei dintre strada Caraiman şi Şoseaua Mangaliei. Dan Boschină se afla la volanul unui autoturism marca Audi, care se deplasa dinspre Aurel Vlaicu către 1 Mai şi, ajungând la intersecţie cu Şoseaua Mangaliei, a vrut să facă dreapta către zona Billa dar s-a răzgândit şi a redresat maşina pentru a merge înainte, intrând în coliziune cu un autoturism marca Hyundai, la volanul căruia se afla o femeie. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un microbuz de transport persoane, care vroia să dacă dreapta, de pe Şoseaua Mangaliei, pe Caraiman. "Am vrut să o iau la dreapta spre Billa, am intrat în intersecţie şi apoi m-am răzgândit şi am luat-o înainte, spre Far. Nu am văzut maşina respectivă, chiar nu am văzut-o. Îmi tremură picioarele, nu mai pot. Mai ales când am văzut şoferiţa că avea sânge la gură...", a spus şoferul din Audi. Din fericire, în microbuz se afla doar o persoană, care nu a fost rănită. Cu traumatisme uşoare s-au ales două persoane din Hyundai, între care şi şoferiţa. "A avut noroc, mare noroc. Ea nu merge cu viteză, că intra direct în staţia Peco şi se întâmpla vreo tragedie, că au mai fost cazuri", au specificat rudele şoferiţei din cel de-al doilea autoturism. Menţionăm că şoferii au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatul fiind 0. Numai că, în timp ce lucrurile păreau că intră sub control, o fată a venit şchiopătând către echipajul SMURD, menţionând că o maşină a călcat-o pe picior. Ea se afla pe marcajul pietonal, alături de o prietenă, moment în care un autoturism marca Opel le-a lovit. "Vorbea la telefon, se uita la accident şi a dat peste noi. La volan era o doamnă foarte arţăgoasă, se lua tot ea de noi. Pe mine m-a călcat pe picior şi pe prietena a lovit-o la şold", a spus Felicia, tânăra de 30 de ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale de specialitate de la un alt echipaj medical al SAJ, sosit la faţa locului ulterior.

Ce spun poliţiştii rutieri:

"În data de 21.03.2014, în jurul orelor 11.30, P. D., de 61 ani, a condus un autoturism pe strada Caraiman, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către 1 Mai şi ajungând la intersecţia cu Şoseaua Mangaliei nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP, a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de P. M., de 61 ani. În urma impactului autoturismul condus de P. M. a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un microbuz condus de B.D., 50 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două persoane. De asemenea, în jurul orelor 11.45, D. G., de 36 ani, a condus un autoturism pe Şoseaua Mangaliei, dinspre magazinul Billa către Gara CFR şi ajungând la intersecţia cu strada Caraiman a efectuat viraj la dreapta, ocazie cu care a surprins şi accidentat uşor pe B. F. M., de 30 ani, care s-a angajat în traversarea străzii Caraiman pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătoarei auto", au specificat poliţiştii rutieri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102