REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O studentă de la Medicină a chemat Poliţia în căminul de la Pescărie: a rămas fără bijuterii!

O studentă de la Medicină a chemat Poliţia în căminul de la Pescărie: a rămas fără bijuterii!

Replica API 21 martie 2017 | 01:54 375

Viaţa în căminele studenţeşti nu este nici floare la ureche, dar nici ceva prin care tinerii să nu poată trece, iar la final chiar să se amuze. Studenţii ne-au relatat, de-a lungul timpului, cum au încercat în sesiuni să înveţe, dar au existat şi colegi gălăgioşi, puşi pe petreceri, existând chiar şi intervenţia Ambulanţei şi a Poliţiei în cazul unora care au combinat alcoolul cu etnobotanice! Iarna care tocmai a trecut, studenţii ne-au transmis imagini din căminul de la Pescărie, pentru a se plânge de condiţiile din camere.

Mai exact, de frigul pe care au fost nevoiţi să îl îndure: „Intră zăpada şi gheaţa în camere, termopanele sunt vai de ele”, spuneau, la momentul respectiv, tinerii. Iată că iarna s-a terminat, iar temperaturile s-au „dezmorţit” considerabil. Însă, seria de mici sau mari probleme din căminele Universităţii Ovidius Constanţa nu se opreşte doar la exemplele anterioare. Poliţiştii constănţeni continuă ancheta demarată înainte de Crăciun (în jurul datei de 22 decembrie), atunci când o studentă de la Facultatea de Medidină a sesizat oamenii legii cu privire la faptul că i-au dispărut bijuteriile din cameră!

Poliţiştii s-au deplasat la sesizarea venită din căminul de la Pescărie, studenta, originară din Republica Modova declarând că valoarea bijuteriilor se ridică la 1.500 de lei. În camera din care ar fi dispărut bijuteriile stau 4 tinere, oamenii legii audiindu-le pe acestea, existând chiar şi varianta testului poligraf, la soclitarea păgubitei. S-a renunţat însă la idee, una dintre fete avansând chiar şi varianta ca reclamanta să-şi fi uitat bijuteriile în altă parte. Ancheta însă continuă.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
individa si-a adus toata avutia sa nu spun altfel ptr. ce ? Nu cumva poate sa faca rost de altele facand trotuarul ?
1
0
pai la 1500 de lei nu iei decat un inel daca-i au,sa fie toata gramada din acelasi aliaj ca si lantul de la bazinul de wc din spate
2
0
au venit sa invete sau sa-si arate kilele de aur? normal ca cineva a vazut si acum sunt amanetate pe undeva
2
0
Mai marii univ. sarbatoresc anul Ovidius, acorda titluri DHC, cheltuie banii aiurea..... Oare cine are nevoie de titlurile unei univ. de 2 lei, care are grad de incredere limitat pana in ian. 2018.
5
1
Asta e orasul unde de ani de zile primaria si cu militia spun ca nu e nevoie de camere video pe strazi, ca se ocupa ei de siguranta oamenilor. Dati in judecata primaria caci are in atributii siguranta cetatenilor. Militieni oricum nu o sa intalniti pe strazi. Ei stau in birouri de frica hotilor. Nu le-ar fi rusine, n......lor. Ei de fapt nu vor sa deranjeze ciorile care vand tigari de 27 ani, tot mai vor ......, nu le-a ajuns. Aparam contrabanda, nu cetatenii ??????
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102