REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O tânără a blocat o cale de acces pentru o şedinţă de pensat: 5 şoferi au sunat la Poliţie, unul i-a tamponat maşina!

O tânără a blocat o cale de acces pentru o şedinţă de pensat: 5 şoferi au sunat la Poliţie, unul i-a tamponat maşina!

Replica API 23 noiembrie 2013 | 00:00 1294

Ca la balamuc:

Ca la balamuc:

O tânără din Constanţa a pus pe jar şoferii din zona Far, dar şi Poliţia Locală. Tânăra şi-a parcat neregulamentar Volkswagenul Golf, la volanul căruia a fost surprinsă vineri, 22 noiembrie a.c., blocând calea de acces dintre parcarea blocului AR2 şi strada Aurora, apoi a mers liniştită la o şedinţă de pensat. În cele 20 de minute cât a durat şedinţa, nu mai puţin de cinci persoane au sesizat Poliţia Locală. În plus, s-a înregistrat şi o tamponare, exact când şoferiţa proaspăt pensată încerca să-şi mute maşina, presată de claxoanele celor care doreau să iasă din parcarea blocului AR2.

În urma sesizărilor la Poliţia Locală, agentul principal Costică Dragomir s-a prezentat la faţa locului însoţit de maşina specială de ridicări automobile, conform procedurii aplicate în asemenea cazuri, însă a avut parte de o cu totul altă scenă: Volkswagenul, deja aflat în mişcare, fusese avariat de către o locatară nervoasă ce vroia să iasă din parcare prin orice mijloace. Soţul acesteia îi adresase deja injurii tinerei în timp ce aceasta ieşea de la salonul de înfrumuseţare şi se pregătea să părăsească zona. "Am primit o sesizare în dispecerat că un autovehicul Volkswagen, cu numărul de înmatriculare CT 91 GBY, blochează o alee de acces. Au sunat vreo cinci persoane până acum, că nu pot ieşi din parcare. Când am ajuns aici, într-adevăr, era un Volkswagen în dreptul căii de acces, o maşină care vroia să iasă şi nu putea, restul detaliilor nu le cunosc. Cert e că a existat şi o tamponare, se pare că domnişoara cu VW a dat faţă, sau aşa pretinde, în timp ce doamna cu cealaltă maşină pretinde că domnişoara a dat în marşarier. Domnişoara, conform codului rutier privind staţionarea neregulamnetară, a primit o amendă de 4 puncte, 3 puncte penalizare la permisul de conducere, iar recomandarea a fost să se deplaseze în continuare la Poliţia Rutieră, fiind vorba şi de o tamponare", a declarat, pentru "Replica", agentul Dragomir. Ceilalţi locatari susţin că astfel de incidente au loc destul de des. Aleea de acces fiind foarte îngustă, "problemele reale vor apărea când se impune prezenţa Pompierior în zonă. Până la urmă fiecare are dreptul de a se deplasa după cum doreşte", a adăugat agentul Dragomir.

Cristina MARIN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218