REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O tânără adoptată în Canada își caută familia biologică

O tânără adoptată în Canada își caută familia biologică

Replica API 12 iulie 2019 | 02:06 440

Cotidianul Replica de Constanța a prezentat în ediţiile anterioare cazuri de copii adoptați peste hotare în diferite colțuri ale lumii, aceștia fiind născuți în Constanța, care își caută familiile biologice prin intermediul paginii de socializare "The never forgotten Romanian children- Copiii niciodată uitați ai României".

O tânără adoptată în Canada a apelat la această metodă și a postat un mesaj în care spune că își caută familia biologică, dar și câteva informații pe care le are în vederea familiei sale.

"Bună! Îmi cauta familia biologică!!

Mă numesc Angela, am fost adoptată în Canada. Numele dat la naștere a fost COȘNIȚĂ MIHAELA VASILICA. M-am născut pe data de 29 Decembrie 1997 în municipiul CONSTANȚA, România. O scurtă perioadă am fost în grija mamei biologice la spital, până când am fost transferată la un orfelinat de copii din Constanța, după care am fost plasată în grija unei familii. Doresc foarte mult să îmi găsesc familia biologică, deoarece știu foarte bine motivul pentru care nu am putut crește alături de ei. Numele mamei biologice era COȘNIȚĂ MONICA, iar numele tatălui meu, COȘNIȚĂ ROMEO. În perioada abandonului meu, părinții erau în divorț. Recent am apelat și la autoritățile românești de adopție și mi s-a transmis ca mama locuia la o adresa anume, dar că din păcate sa mutat și nimeni nu știe unde. Ultimul său domiciliu nu mi s-a putut fi dat..

O altă informație oferită din partea guvernului este ca tatăl meu biologic, COȘNIȚĂ ROMEO a decedat în anul 2004. Moartea lui a fost înregistrată în Comuna HORIA, Județul Neamț. Mi s-a mai spus că am 4 frați. Dacă cineva îmi cunoaște mama, frații sau rudele din partea tatălui, va rog sa mă contactați aici pe această pagină!

Vă rog mult să DISTRIBUIȚI anunțul meu, mulțumesc in avans!! Vă îmbrățișez cu mult drag!!"

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai sictir cioara jegoasa!!! tu esti cretin, etnie de puscariabili ce esti!!!
12
1
Nu-i mai cauta, sa nu ai vreun soc !
2
3
Fiecare om normal la cap isi pune problema originii lui. Ca informatiile dobandite nu sunt tocmai din cele positive chiar nu conteaza,omul pana la urma se lamureste si scapa de anumite frustrari,ganduri si apoi uita relele si-si vede de viata in continuare. Oricum ar fi,acesta chiar este un subiect ceva mai delicat si chiar nu ar trebui sa fie unul de articol de ziar. Probleme personale ajung sa fie comentate de toti cretinii care jignesc pe cei implicati si cine dracu' castiga? Niste ziaristi care freaca pula in lipsa de subiecte ?
4
11
Esti o fata foarte curajoasa si foarte frumoasa. Mult succes Mihaela, vei avea tot sprijinul. Tu meriti sa-ti cunosti mama, cea care te-a vandut, te-a dat spre adoptie. Poate e mai bine asa. Mult mai bine pentru tine, da.
4
7
cioara de mata te-a vandut la canadieni!
12
7
Sunt vai de capul meu,dar niciodata nu mi-as abandona copilul....jigodii fara pic constiinta
4
1
Cauta-i in celebrul cartier Henri Coanda. Sigur gasesti acolo pe careva !
11
6
nu merita deranjul draga Mihaela
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218