REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O TÂNĂRĂ din Constanţa A NĂSCUT în CÂMP

O TÂNĂRĂ din Constanţa A NĂSCUT în CÂMP

Replica API 13 octombrie 2020 | 17:33 4499

O femeie fără adăpost a născut două fetițe pe un câmp din apropierea orașului Constanța. Tânăra de 28 de ani era căutată de autorități din noaptea de vineri, după ce fugise din spital, de sub ochii polițiștilor, doctorilor și ai celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Se numește Nicoleta, are 28 de ani. E blondă și are ochii albaștri. Trăiește de ani buni pe străzi. Duminică a născut singură, în plin câmp, două fetițe. Ea este mama altor patru copii, aflați în grija autorităților. Oamenii s-au obișnuit s-o vadă pe marginea unui drum prăfuit, la câțiva kilometri de Constanța. Casa o are tot acolo, în câmp. Niște barăci improvizate. Nicoleta își depășise termenul la care ar fi trebuit să nască cu aproape două săptămâni, conform libertatea.ro.

Ce spune DGASPC Constanța

"Tânăra se află încă internată în spital unde primește tratament, iar copiii sunt și ei sub supraveghere medicală.

Echipele de specialiști aparținând DGASPC Constanța încearcă, alături de cadrele medicale, să găsească soluții având în vedere, în primul și primul rând, interesul superior al copiilor.

Scopul nostru nu este de a despărți mama de copiii săi, ci de a găsi soluții pentru ca toți trei să rămână împreună. Dacă mama va refuza în continuare măsura de protecție – oferirea unui adăpost într-un centru de tip mama și copilul, atunci vom începe toate procedurile conform legii pentru instituirea unei măsuri de protecție pentru cei doi copii.

Am luat legătura și cu rudele tinerei, cu familia extinsă a acesteia și vom încerca să găsim soluții și pentru protejarea ei, dar avem nevoie ca persoanele apropiate ei să colaboreze, să coopereze cu noi." au declarat reprezentanţii DGASPC.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Autoritatile la noi dorm oare chiar nu se poate fece nimic an privinta acestor persoane pentru a nu mai aduce pe lume copiii sai chinuie ,sunt atatea metode medicale sterilizatile
4
1
Macar e buna de pula?
1
3
Oameni buni,aceasta fata are probleme psihice,am vazuto si eu de zeci de ori pe marginea soselei,vinovati sunt cei care fac sex cu ea.
6
0
Fara adapost dar o duce capul sa faca sex
0
4
Hominizi analfabeti semisalbaticiti ce nu inteleg nimic oricat le-ai explica. Reprezinta produsul rezidual al democratiei si libertatii. Singura solutie este sterilizarea lor.
6
0
Doctorii aia care au asistat-o pana la a patra nastere de ce nu i-au explicat ca nu poate aduce pe lume la nesfarsit copii,pe care sa-i abandoneze si ca sunt mijloace de protectie pentru care poate opta:anticonceptionale, prezervative,sterilet.Sunt femei lipsite de educatie si cultura,lor trebuie sa li se explice.Ea atata stie si asta face.Daca nu o face societatea,atunci cine?
10
1
Cunosc familii care au luat copii in plasament, si se purtau cu cu ei ca si cum ar fi fost sclavi. Alta legislatie proasta ...
9
4
Legislatia pluii. Zeci, poate sute de mii de copii in astfel de situatii si autoritatile ii prefera acolo in saracie in loc sa ii dea in grija familiilor ce doresc sa adopte. Chiar si international. Stiti de ce nu vor? Toate curvele si amantele, nevestele batute in cap ale ciumei rosii au primit posturi in aceasta institutie.
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614