REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O tânără, ÎN COMĂ în Mamaia Nord! Ar fi consumat DROGURI - VIDEO

O tânără, ÎN COMĂ în Mamaia Nord! Ar fi consumat DROGURI - VIDEO

Replica API 30 aprilie 2018 | 12:45 702

Mania drogurilor ridică mai multe semne de exclamare! O altă tânără a fost preluată de ambulanță luni dimineață, suspectă că ar fi consumat substanțe ilicite. Ea a fost găsită pe plajă la Crazy Beach, după cum au precizat medicii. Tânăra a participat la festivalul Sunwaves.

Reamintim că în aceeași dimineață un bucureștean și un londonez au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce ar fi consumat droguri.

UPDATE

Tânăra este din Polonia și a fost preluată de către o ambulanță, fiind în comă.

C.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/un-roman-si-un-londonez-drogati-in-mamaia-medicii-au-intervenit-de-urgenta-video-353759/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernantilor toti care ati fost pe la putere ptr oameni bolnavi de boli incurabile nu aveti bani si ptr aurolaci ,drogati aveti bani ,asta se vrea prostie sa pluteasca in tara ,scoala ati distruso si ati transformato in saloane de prezentarea modei si toti cocalari sa etaleze telefoanele si hainele,pe astea care se drogheaza de ce nui intrebati de unde au bani pe batrani care vand saraci pe la colt ai trimiteti pe catei aia de la politia locala ,scuze si aia alti analfabeti,
0
0
se pare ca maldarul de gunoaie nu este vazut de toti turnatorii si imbecilli spalati pe creiere care au comentat pe aici. Turnator si mizerabil ca romanu' nu mai vezi pe nicaieri! Oare maldarul ala de gunoi tot ''drogatii'' de la sunwaves sunt responsabili? escobar de mangalia, torni asa cum a facut si face tot neamul tau de securisti! mi-e scarba de natia asta proasta! altul ala, care ne spune ca tinerii nu stiu sa se distreze, ia zi mai imbecilule, care este modul corect de a te distra? cum te-a educat pe tine mata ca trebuie sa te distrezi??
3
6
Fi-mi-ar scarba de voi
8
2
Papacostea Alexandru vinde la taraba droguri la sunwaves
3
0
Dragi parinti ai acestor muiste,drogate,betive mai bine va cacati la gard de cat nasteati aceaste panarame.Politia romana se leaga daca furi o gaina sau te caci la gard dar de acesti boschetari nu ne spune nimic. NISTE PANARAME CU TOTII !.
8
1
Trebuie lege ca drogatul sa plateasca costul spitalizarii si un sut in cur la final. Cum e cu legalizarea de marijuana
16
2
Ma retardatule, de la droguri devii neom, si poti sa nenorocesti si pe altii din jurul tau.Ma manca-mi-ai pula, eu ma duc la munca si platesc taxe si CAS ca sa fie adunati de pe strada niste idioti care n-au limite si nu stiu sa se distreze ? Ba mai mult, daca ma duc la urgenta stau si astept de-mi vine acru-n pula ca n-au timp de mine si de altii.Sigur esti si tu un drogalau infect.Se duce pulii de suflet tot tineretu.
19
2
Pe vremuri vroiau sex, acum vor droguri
12
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
11
4
Este prietena lui Papacostea Alexandru un drogat desavarsit, vinde droguri in tot orasul
9
3
Pai cum asa ? Se mai drogheaza cineva in Mamaia ? Nu era ieri mare stire ca i-au arestat pe tristii aia 2 cu muguri ? Gata, ai dat putin pe la tv, pare ca ti-ai facut treaba. Doar nu o sa faca descinderi in club, sa strice bunatate de petrecere ca ajunge sa dirijeze circulatia in Sacele
10
1
Tot opinia publica e proasta pe voi drogalaii va culeg astia cu smurdul si tot noi suntem aia strambi ma?! Esti un gunoi drogat, junkistii sunt cei mai ieftini oameni posibili, pt o doza te vinzi tot!
7
1
nu si a facut bine efectul a dat o n bara de data aceasta efectul nu a fost cel.care trebuia
5
0
daca ai nevoie de ajutor medical ca urmare a consumului de droguri platesti interverntia! esti tanar prost si crezi ca esti smecher, iei pastile? platesti ! asa cum platsti in club, cum platesti pastilele, cum platesti alcoolul, asa platesti si interventia medicilor de urgenta !
23
0
din drog iti revi, dar din prostia si rautatea celor care comenteaza, NICIODATA!
11
21
Banuiesc ca nu le-a avut in poseta pe avion. Aloooo Dancule, trezeste-ti sleata de burtosi si pune-i la treaba!
15
1
Nu ar fi rau un cort sa nu mai aglomereze urgenta pt niste drogati carora munca este prea grea pt ei! Inloc sa poti salva pe cel ce are nevoie stai dupa niste idioti de bani gata care si o fac cu mana lor!! Sa ii puna la plata!
18
3
La munca nu le place , mai bine sa inhaleze dintr-o punga cu prenandez ...
18
9
pentru anul viitor construiti si un spital in zona ...........si intr un cort ar fi bine ...
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614