REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O tânără mamă din Constanța și-a scos copiii la cerșit în loc să-i trimită la școală. Unul este sugar!

O tânără mamă din Constanța și-a scos copiii la cerșit în loc să-i trimită la școală. Unul este sugar!

Replica API 18 decembrie 2018 | 00:46 444

Deseori, observăm pe străzile Constanței, și nu numai, copii în brațele părinților, zgribuliți la intrările în biserici ori prin stațiile de autobuz sau prin intersecții, cerșind mila trecătorilor pentru...o bucată de pâine. Părinți care-și exploatează copiii, îi chinuie expunându-i la niște condiții de trai complet nelalocul lor, părinți care se folosesc chinul copiilor lor pentru a face bani. Ei bine, acești puturoși sunt în atenția Direcției Generale Poliția Locală Constanța, echipajele de control încercând, astfel, să combată acest fenomen cu care România se confruntă de ani de zile.

Un astfel de caz a fost depistat sâmbătă,16.decembrie, de către polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanta. Aceștia au sesizat o persoana majoră din municipiul Constanta, aptă de muncă, care apela la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de 4 copii minori cu vârste cuprinse între 1 an și 13 ani pentru a solicita și obține ajutor material de la trecătorii din perimetrul străzii Ștefan Mihaileanu colț cu strada Călărași. Echipajul de control a condus persoanele în cauză la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanta, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infractiunii de “Folosirea unui minor în scop de cerșetorie “ așa cum este prevăzută in dispozițiile articolului 215 din Codul Penal. De asemenea, polițiștii locali au notificat și serviciile sociale in vederea reglementarii situației juridice a minorilor ce au fost surprinsi in exercitarea săvârșirii faptelor antisociale. Minorii au fost depistați cerșind in zona unui lacaș de cult din municipiul Constanta, fiind însoțiți de mama lor în vârstă de 23 de ani care le supraveghea activitatea ilicită, timp în care și ea desfășura activități de cerșetorie folosindu-se de un copil sugar pentru a obține foloase materiale de la enoriași.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trimiteti-i la mine,le fac eu cadou un apartament in Henri Coanda!pai ti-l umple de copii..ce faci dupa?
0
0
U N DOSAR PENAL? RELE TRATAMENTE? ASA SE EDUCA COPII ?
0
0
La scoala trebuie sa vii cu bani la cersit ti se dau bani. Asa e in Romania moderna...
2
0
Astia s oamenii lui Decebal si Dragnea de la malul marii aka coasta indiei Tiganistan Constangeles
4
0
Trimiteti-i la mine,le fac eu cadou un apartament in Henri Coanda!
2
0
CASTRATII ! pentru ei muncesc eu ?
9
2
sai confiste pe astia ,,fac alti..eu noaptea nu dorm.
6
1
Ciori borate, traiesc de pe urma copiilori si se cred in mintea lor smecheri
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920