REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O trupă de dans din Constanţa, calificată la un concurs în SUA, are nevoie de ajutorul nostru!

O trupă de dans din Constanţa, calificată la un concurs în SUA, are nevoie de ajutorul nostru!

Replica API 12 mai 2017 | 00:00 1362

Tineri talentaţi

Tineri talentaţi

Tinerele talente din România sunt nevoite de cele mai multe ori să se dezvolte pe cont propriu! Asta şi din cauza lipsei unui interes din partea statului de a investi şi de a le promova. În această situaţie se regăseşte şi o trupă de dans din Constanţa. După ce au participat la nenumărate concursuri unde au excelat, acum a venit rândul să reprezinte România la un important concurs ce are loc în Statele Unite ale Americii.

Din păcate însă, aceştia nu dispun de sumele necesare de bani pentru a se deplasa peste Ocean. Revolution este o trupă de dans din Constanţa formată din tineri frumoşi şi talentaţi. Din păcate, şi în cazul lor, partea financiară pare să reprezinte un impediment pentru a atinge succesul suprem. Asta din cauza faptul că nu dispun de bani pentru a se deplasa în Statele Unite ale Americii pentru a participa la un concurs celebru.

“Trupa este formată de aproximativ 4 ani a cărei coregraf este Cyutz Silviu. Au participat la foarte multe concursuri, membrii având vârste curprinse între 9 și 26 de ani. Au participat și la Cluj, la Cupa Liceelor din Constanța, dar și la București. Ultimul concurs la care au fost se numește Hip Hop International ce a avut loc la Oradea și au obținut locul I.

Acest lucru a condus la o calificare în Statele Unite ale Americii unde vor să ajungă, dar nu prea sunt fonduri. Totul este susținut de noi părinții. Au primit deja chemarea de acolo cu tot ce trebuie de la organizatorii din SUA. Toate costurile trebuie suportate de noi. Noi ca și părinți îi susținem cum putem. Acum ar fi nevoie de o sumă în jur de 17.000 de euro”, a precizat Ana Maria O., una dintre mămicile care se zbate pentru tinerii talentați.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te pup Larisa
0
0
Eu dau 2kg de cartofi si o capatana de usturoi,,
2
2
Donati copiilor sarmani, batranilor ce nu le ajung pensia pentru o paine sau medicamente , avem atatia sarmani ... ...
3
8
Marius,ti-as da eu 2 kg de cacat sa manci,ca esti prost tare si vad ca ti-e foame.
3
5
Atata timp cat invidia va continua sa va calauzeasca, niciodata nu vom ajunge un popor care sa ne aliniem cu alte tari civilizate! Sunt unii mediocrii care considera ca acesti tineri doresc sa ajunga in SUA pt a se rasfata, habar nu aveti ca acesti tineri muncesc, prefera dupa orele de la scoala sa mearga sa danseze, sa faca ceva creativ, nu ca scarbosul de mai jos care invoca motiv sa plece in SUA sa joace la pacanele, acesti tineri inlocuiesc timpul liber cu munca in echipa in mod normal pt varsta lor, nu prefera sa piarda timpul liber sa se drogheze in parcuri, sa violeze, sa talhareasca...
7
2
Mai bine te abtineai decat sa scrii cretinatatea pe care ai scris-o! Oamenii astia muncesc enorm sa ajunga unde au ajuns si nu merita sa isi bata joc de ei nimeni, mai ales un "cersetor" care vrea sa sparga bani pe jocuri de noroc. Get a life! Even better, get a JOB!
10
3
Si eu sint foarte talentat, in felul meu. Toata viata mi-am dorit sa vizitez Las Vegas, unde sa investesc citeva zeci de mii de dolari in black jack si ruleta, dar nu am banii necesari sa-mi mut hoitul pina acolo. Nu organizati o stringere de fonduri pt. un bilet la bussiness class, sa ma pot deplasa si eu pina la Bellagio , sa ma destind timp de citeva zile?
7
6
La munca nu la intins mana
6
10
Daca e din Palas ce mortii ma'tii are? E dansator profesionist
8
3
Eu dau doua kile de faina unul de zahar si doua paini pentru drum. Negrul din formatie e din Palas?
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218