REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O trupă din Rusia propune o alternativă la concursul Eurovision: Quarantine Vision

O trupă din Rusia propune o alternativă la concursul Eurovision: Quarantine Vision

Replica API 4 aprilie 2020 | 00:00 1155

Little Big

Sursa foto: Little BIG/Facebook.com

Pasionaţii concursului Eurovision, a cărui ediţie de anul acesta a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19, pot lua parte la un concurs alternativ online, iniţiat de trupa rusească Little Big, informează DPA, citată de Agerpres.

''Quarantine Vision 2020'' este deschis tuturor persoanelor care au un cont activ pe reţeaua de socializare Instagram, chiar dacă instrucţiunile, prezentate de membrii trupei în limba rusă, au fost publicate săptămâna aceasta.

Doritorii trebuie să compună un cântec, să se înregistreze interpretându-l într-un videoclip cu durata de maximum un minut, după care să-l încarce pe pagina de Instagram însoţit de un hashtag care semnifică în rusă ''Quarantine Vision 2020''.

"Nu fiţi timizi", au spus cei din formaţie în clipul care prezintă concursul. "Scopul principal al acestui proiect este să ne ajutăm unii pe ceilalţi să depăşim aceste momente dificile".

Little Big, o trupă de muzică rave din al doilea oraş ca mărime din Rusia, Sankt Petersburg, trebuia să reprezinte Rusia la concursul Eurovision, programat să se desfăşoare în mai, în Olanda, anulat luna trecută din cauza epidemiei de coronavirus.

Melodia creată de Little Big pentru versiunea alternativă a concursului Eurovision, ''Quarantine Vision'', care promovează izolarea la domiciliu ca măsură de prevenire a transmiterii bolii, îi are drept protagonişti pe doi dintre membrii trupei îmbrăcaţi în travesti, unul dintre aceştia fiind prezentat drept ''regina carantinei''.

Videoclipul sfidează limitele statutului minorităţilor sexuale în Rusia. Legislaţia Rusiei interzice promovarea publică a relaţiilor sexuale netradiţionale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oricum eurovisionul a repauzat de mult,acuma ii zice jidanovision,concurentii se aleg dintre lgbt si evrei iar castigatorii sunt alde wurst sau maimuta tetze
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218