REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O turistă venită pe litoral cere ajutor pe Facebook... a uitat unde a parcat mașina!

O turistă venită pe litoral cere ajutor pe Facebook... a uitat unde a parcat mașina!

Replica API 27 august 2018 | 00:05 401

O turistă din Neamț, venită în vacanță la Mangalia, are o gravă problemă: a uitat unde a parcat mașina sau i-au furat-o binevoitorii? Femeia a lăsat-o într-o parcare, deoarece se defectase. Acum, nu mai știe de unde s-o recupereze.

"Doamna Roxana și-a pierdut mașina, un Opel Vectra Argintiu cu numărul de înmatriculare NT 07 ZVP, în Mangalia.Cine a văzut această mașina este rugat să îi scrie doamnei, mașina se stricase, a fost lăsată într-o parcare, doamna susține că a uitat locul în care au parcat mașina", a scris un mangaliot, pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moldoveanca stricata ,cu cheia de 10!
0
0
Mda. ...prostana cu opel. .
2
0
E buna .Ti-o suge,uita ca a facut-o si o mai face ,la acelasi pret ca pentru o singura data.
1
1
Am dat bine in ea in parcare , De fericire a uitat unde a parcat o da nici eu nu mai stiu ca eram beat. Cine vrea un numar si e satula de sot sa ma caute 754zero683sute5
1
1
PROST DAR CURAT?!
1
3
Ma, ce glume bune.. sunt pi jos di ras! Toate ca toate, moldoveanca ca moldoveanca, dar voi astia, inainte sa scrieti commenturi, v-ati uitat in oglinda? Ati iesit pi strada, sa vedeti cum arata cel mai jegos oras al romaniei, cand de pe plaja trebuie sa car cu mine gunoiul 2km pana la primul cos de gunoi? Oras plin de tigani, macar moldoveanul se spala, e alb
11
3
Ce tot sugeti moldovenii la pula atat? Mai duceti-va dracu de jegosi , in loc sa ajutati cu o vorba buna , criticati ca niste prosti
8
3
Masina a fost vazuta ca fiind parcata pe statuia lui Ovidiu , tembelo ! Toate moldovencile cu gandul la pula trageti la Litoral ca musca la cacat !
3
7
Vand Opel Vectra. Detalii in privat.
6
0
ce tari sunteti, foarte acizi ...ati omis sa spuneti sa traiti in tiganie si mizerie, poate chiar in Mangalia, al doilea oras de kkt al acestui ilustru judet,primul fiind Constanta, cel mai jegos mare oras din Romania. S-a terminat sezonul, vine iarna, o sa ma roadeti unghiile, saracii puturoase ce sunteti. Dupa ce se topeste zapada o sa apara si masina, tot intre ciori imputite si smecheri de carton ...
18
3
Si cand te gandesti ca doamna circula pe soselile patriei...
11
3
Bai mistocarilor ia gata cu vrejeala.Daca nu puteti s-o ajutati pe madama di la moldova dati-i o trotineta.Ajunge ea acasa pana la caderea brumei. Numai sa n-o violeze minorii vasluieni in grup.
9
7
cata iresponsabilitate
7
1
ajutati-o daca puteti. Daca nu, ramaneti doamna inca o saptama, se i chid esezonul si veti gasi cu siguranta masina.
8
0
Vedeti ca e in curte la Ciociia! Iar turista e in pwla la el!
4
9
Turista va cere ajutorul sa foloseasca tampoane sau absorbante ? Toate odata sau cate unul ? Turista e defecta...aaaa turista are masina defecta ...si nu s-a reparat cu absorbante.Turista nu stie nici unde a lasat masina si nici unde a pus absorbantele.
9
14
e parcata in zona garii....... din Timisoara
5
8
Mare blestem pe tara asta sa-i aiba ca locuitori si pe moldoveni!!!
19
13
Ce tigari fumeaza ?
10
6
S-a defectat fix intr- o parcare? Era noapte de nu are punct de reper, sau nu a avut telefon sa faca niste poze?Cum de s- a descurcat sa ajunga la hotel, sau unde era cazata daca nu cunoaste orasul.Asa ceva n-am mai auzit.Acuma lasand gluma la o parte, sper ca persoana sa fie in toate facultatile mintale si sa nu fi suferit un atac de amnezie.
16
3
Sigur i au pus ceva in droguri
16
5
O fi mare gradina,dar unul din neamt poate uita o parcare din mangalia.
16
4
Nasol! Sper s-o gaseasca!
14
1
Asa se intampla cand vii de la moldova la marea neagra ,va fii o vacanta de neuitat Sau poate ca masina nu mai este
16
6
Ti-e gradina Doamne....e prosti si multi
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614