REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PERICOL! Cu oile și măgarii pe A2, pe o ceață DENSĂ! VIDEO

PERICOL! Cu oile și măgarii pe A2, pe o ceață DENSĂ! VIDEO

Replica API 28 ianuarie 2020 | 13:14 385

Pericol! Pe o ceață care împiedica vizibilitatea pe o distanță de câțiva metri, o turmă de oi, dar și câțiva măgari circulau în voie pe austrada A2, ocupând aproape tot sensul de mers. Ciobanul care se ocupa de acestea nu părea deranjat de nemulțurile celorlalți participanți la trafic. Reamintim că nu este prima oară când lucrul acesta se întâmplă pe străzile sau autostrăzile din România, o tragedie putându-se întâmpla oricând.

”Bun venit în România 20 20, cum zice doamna Dăncilă, ia uite ce e pe autostradă. Hai, oiță, hai cu tata! Nu numai oi avem, ci și măgăruși”, a spus șoferul care a surprins imaginile. La un moment dat, acesta chiar încearcă să-l abordeze pe cioban, spunându-i: Măi, oameni buni, cu oile pe autostradă? Dacă intram în voi?”.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciobani sunt si eu
2
0
Dutie dracului si ti mincu petiicearu jilaua pa 25 da ani la poarta alba
1
0
Desfiintati politia locala!Sa treaca la patrunjel,marar,urzici,etc!Salariu de asistati sociali si atat,putorile!
4
0
Mai boule care ai filmat....si pe afara din tara mai sunt filmate animalute scapate pe autostrazi..... se intampla....paradoxul e ca acolo nu rade nimeni...animalele sunt respectate, asta inseamna Civilizatie, voi nu veti invata niciodata ce inseamna adevarata civilizatie!!!!
3
5
Machidonisme, zi machidon si tragi apa.
3
0
Ciaveti cu oili miele ? Ca la noi e traditie cu oili. Sa va stambaieru gumaru meu.
4
0
Asta nu mai e pericol public? Confiscate oile. Auzi, iti place branza? Pacat ca daca suni la 112 nu face nimeni nimic.
4
1
Auzi si dobitocu ala, ce vreti sa treaca oile prin Dunare? Sa inchirieze in grijania ma... un tir si gata, nu sa incurce, daca n-are bani sa stea acasa.
5
2
Sunt atatea oi pe autostrada si miei piticu.
3
4
in 2020 un basit cu tielefonu pi camera o pus pi niet da shi bou ii, da duti dracului la tini acasa daca la ialomita nu ti cu tronc ala e pod bai boule, pe unde vrei sa treaca? vezi ca mai incolo sunt si mistreti si caprioare, cand mergi ca boul cu 200 poti sa le iei pe parbriz boulene, asa ca mana usor panaramo
5
4
Asa sunt plaiurile mioritice, cu oi mandre si cornute !
6
0
Ciobanii sunt cea mai proasta categorie profesionala din toata lumea. In loc sa isi tina animalele in frau, nu dau doi bani pe ce se intampla in jur. Au murit oameni care au incercat sa evite animalele de pe sosea, rasturnandu-se si nimeni nu a fost tras la raspundere. Cainii lor musca lumea pe strada, iar ei stau si se uita ca prostii.
8
3
Dar voi ce ati fi vrut, ca oile sa treaca Dunarea inot? Saracu Saligny de ce o fi facut podul? Numai pentru aviaone ci si pentru de-alde Becali.
4
4
Normal ca nu e pentru prima data. Pe acolo trebuie sa mearga oile din cand in cand. E ditamai strada, de ce sa nu mearga si ele?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102