REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O viitoare poliţistă locală susţine că a fost ameninţată de patroana unui coafor, după ce i-a ars părul

O viitoare poliţistă locală susţine că a fost ameninţată de patroana unui coafor, după ce i-a ars părul

Replica API 12 martie 2016 | 00:00 1304

Reprezentanta Larisa Studio Nails: E ceva suspect. A sunat că vrea unghii sau altceva gratuit

Reprezentanta Larisa Studio Nails: E ceva suspect. A sunat că vrea unghii sau altceva gratuit

O studentă a Universităţii Ovidius din Constanţa, la Poliţie Locală, a lansat acuzaţii grave cu privire la un salon de înfrumuseţare. Adelina susţine că s-a ales cu părul ars şi, în plus, a fost şi ameninţată. De cealaltă parte, deţinătoarea centrului spune că i se pare un lucru foarte suspect întrucât a plecat din salon în regulă. „A spus că şi-a făcut un tratament acasă... După care m-a contactat şi mi-a spus că vrea unghii gratuit pentru că i s-a ars părul”, a spus Loredana Gloria D.

Adelina C. este studentă la Ovidius şi a stârnit o mică „revoluţie” pe facebook. Aceasta a postat fotografii cu părul ei ars, precizând că acest lucru i s-a întâmplat la un salon din zona Trocadero, de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. „Aş dori să informez toate fetele pentru a nu păţi ca mine! Evitaţi salonul Larisa Studio Nails. Am fost, aproximativ acum o săptămână, la acest salon şi sunt profund dezamagită. Am fost să îmi fac şuviţe albastre. Mi-a fost pusă în cap pudra pentru decolorare şi mi s-a spus că trebuie să aştept să acţioneze 30 minute. Având încă o clientă am fost nevoită să stau cel puţin 1 oră.

Rezultatul a fost căderea părului. Am intrat peste şefă şi după vorbele normale pe care i le-am spus am primit ameninţări. Tot ce vreau e ca nici o fată să numai păţească aşa ceva”, a scris Adelina C. pe Facebook. De cealaltă parte, deţinătoarea salonului de înfrumuseţare, Loredana Gloria D., a precizat că i se pare că la mijloc este vorba despre un lucru suspect. „A fost o fată la noi, fiind programată la o angajată care se afla în probe. Ştiu că era brunetă şi i s-au făcut şuviţe albastre. Ulterior, a doua zi parcă, mi-a trimis mesaj că ea şi-a făcut un tratament de vreo 3 ore cu nu ştiu ce uleiuri şi că s-au decolorat şuviţele şi i s-a ars părul.

Eu i-am spus să vină la noi sau s-o sune pe fata la care a fost şi să vadă ce e de făcut. Numai că ea nu a vrut şi mi-a spus că vrea o manichiură gratuită sau altceva. Nu am fost de acord, i-am spus să vină şi cu tratamentul, să vedem ce conţine, să meargă şi la OPC dacă e cazul. Vă spun că mi se pare foarte suspect. Ea a plecat din salon brunetă şi cu şuviţe albastre şi apoi a apărut şatenă cu şuviţele decolorate, părul ars. Cred că de la acel tratament sau şi-a făcut altceva. Acum, precizez că folosim numai produse de calitate. Dar... părerile sunt împărţite, aşa sunt oamenii”, a declarat, pentru „Replica”, Loredana Gloria D., de la salonul Larisa Studio Nails.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108