REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O vilă proiectată de arhitectul Bălan se vinde cu 1,7 milioane de euro!

O vilă proiectată de arhitectul Bălan se vinde cu 1,7 milioane de euro!

Andreea POPA 28 ianuarie 2023 | 00:00 4707

Una dintre cele mai scumpe şi luxoase vile din Constanța, în valoare de 1,7 milioane de euro, a fost scoasă la vânzare. Vila situată în zona Tomis I, pe strada Țepeș Vodă, are o suprafață utilă de 782 de metri pătrați și se desfășoară pe 5 nivele D+P+1+2+M. Conform anunțului de vânzare, vila a fost realizată de arhitectul Alexandru Bălan, același arhitect care a contribuit la degradarea Vilei Elena, localizată pe bulevardul Ferdinand.

O vila proiectata de arhitectul Balan se vinde cu 1,7 milioane de euro!foto: storia.ro

O agenție imobiliară a scos la vânzare o vilă luxoasă localizată în zona Tomis I, pe strada Țepeș Vodă, la prețul de 1.750.000 milioane de euro. Reședința se desfășoară pe 5 nivele D+P+1+2+M și aceasta dispune de 7 camere și 9 băi având o suprafață utilă de 782 mp. Aceasta se vinde mobilată.

O vila proiectata de arhitectul Balan se vinde cu 1,7 milioane de euro!

Demisolul dispune de o sală de cinema, o sală de biliard și un garaj. Reședința dispune și de un lift hidraulic cu camera mașinii în partea de jos, în care pot încăpea 4 persoane (300kg).

O vila proiectata de arhitectul Balan se vinde cu 1,7 milioane de euro!

La etajul 2 putem găsi o saună uscată cu lemn de cedru model IDEAL C, iar la mansardă se află o piscină maiestuoasă cu terasă (cu supraplin și bazin de circulație).

Conform anunțului, vila a fost realizată de arhitectul Alexandru Bălan, același arhitect care a contribuit la degradarea Vilei Elena, de pe bulevardul Ferdinand.

O vila proiectata de arhitectul Balan se vinde cu 1,7 milioane de euro!

Aceasta a fost achiziționată de Ordinul Arhitecților din România pentru suma de 200.000 euro, urmând să devină sediul “Casei arhitecților”, dar, de atunci singura schimbare cu care s-a intervenit asupra ei a fost executarea de lucrări de investiţie în primă urgenţă, sprijiniri ale elementelor structurale şi nestructurale avariate, demolări parţiale şi consolidări la structura de rezistenţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cei care spun ca vila asta este la vanzare de 10 ani;pai tocmai pentru ca nu s-a gasit nici un cumparator a apelat proprietarul si la serviciul de publicitate imobiliara de la"replica".
1
0
Vila arata ca cele din perioada interbelica si nu prezinta interes, isr strada Tepes Voda este o strada dificila si ca circulatie si ca zona. Mai este si in panta. Cel care va da suma ceruta poate sa fie orb sau retardat.
8
4
DACA ESTE REALIZATA DE ARHITECTUL CARE A CONTRIBUIT LA DEGRADAREA VILEI ELENA ATUNCI AM MAXIMA INCREDERE O SA O CUMPAR DAR NU AM BANII POTRIVITI AM O BANCNOTA DE DOUA MILIOANE SI POATE NU AU SA IMI DEA RESTUL,IAU PRIMA DATA O PAINE DE LA PROFI,CA SA O SCHIMB, EXISTA IN AFACEREA PROTAR O REPLICA INTRE SECRETARUL DE REDACTIE STEFANESCU SI POMPILIAN ,PENTRU ASTA SI MAI ALES PENTRU ALTELE-CE VREI SA SPUI ?CITITORII NOSTRII CUNOSC OBIECTIVITATEA CU CARE AM URMARIT SI DESEORI ATACAT ACTIVITATEA DL PROTOPOPESCU IN FRUNTEA FABRICII DE CONSERVE FRUCTUL ,DAR IN FATA MARILOR REALIZARI RECENTE,FRUMOS SI NU CRED CA PREA SCUMP...ETC,VEDETI FILMUL
2
1
Sa ne spui si noua ma maimutoiule ce bugetari au salariul minim pe economie Esti doar invidios
2
3
1750000 pardon
2
2
Vila e superba dar si pretul pe masura! 175000 € piperat !
2
6
e un neica nimeni care se da destept sef la anaf care ne spune cum se vor controla veniturile ilicite ale cetatenilor , iar prostii au pus botul... cel mai simplu ar fi sa inceapa cu vilele construite de niste bugetari , dintr-un salariu minim pe economie...
11
0
e urata. pare improvizata. un amestec cu de toate.
13
3
Clădire hidoasa .nepotrivita locului cu consum de energie foarte
11
0
daca dna si diicot, ne demonstraza din ce bani a fost facuta, ca au fost platite impozite, etc, aste ok!
13
0
e la vanzare din 2010 , acum ati descoperit-o ? pentru ce naibii sa cumperi tu ca familie ditamai casa .si in banii aia imi fac una de se invarte dupa soare si efecienta energetic
14
1
Dacă familia Șamata vrea să o vândă, poate o cumpără familia Lascu, așa, ca să rămână tot la m*******i..! Ori poate o cumpără Hagi, care are hotelul Havana, alături..!
11
0
cred ca e la vanzare de cel putin 10 ani ...
11
1
Piscina sau capcana a mortii? Ce este aceea?
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218