REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Oameni de afaceri din Israel, în vizită la Mangalia

Oameni de afaceri din Israel, în vizită la Mangalia

Replica API 22 noiembrie 2013 | 00:00 354

O delegaţie de oameni de afaceri din Israel se află în aceste zile la Mangalia, ocazie cu care, joi, 21 noiembrie, aceştia au avut o întâlnire cu edilul Cristian Radu şi reprezentanţi ai Primăriei, în vederea identificării oprtunităţilor de investiţii în zonă. Delegaţia este reprezentată de membri ai Clubului Rotary din oraşul Karmiel (Israel), oraş cu care Mangalia este înfrăţită, respectiv: Michael şi Dalia Kreindler, Basam Halabi şi Amir Barakat.

În cadrul întâlnirii cu reprezentanţii delegaţiei din Ţara Sfântă primarul Mangaliei a subliniat importanţa atragerii de investiţii pentru dezvoltarea economică locală. "În urma vizitei efectuate în Karmiel, din vara acestui an, am rămas plăcut impresionat de faptul că, deşi Karmiel este un oraş cu 50.000 de locuitori, înregistrează, anual, o creştere economică notabilă, datorită celor peste 100 de fabrici deschise acolo. Mangalia şi staţiunile aferente au potenţial şi trebuie pus în valoare. Dorim să dezvotăm schimburi cultural-educaţionale între cele două oraşe şi să punem bazele unor investiţii viitoare", a declarat edilul Cristian Radu. La rândul lor, oamenii de afaceri s-au arătat interesaţi să cunoască posibilităţile de a derula invesiţii în zona Mangalia. "Am venit în Mangalia, pentru că suntem înfrăţiţi şi dorim acelaşi lucru şi cu Clubul Rotary din oraşul dumneavoastră, în cadrul căruia putem dezvolta proiecte comune la nivel cultural-educaţional. Suntem interesaţi de sectorul industriei şi comerţului din zonă, dar mai ales de Herghelia Mangalia. Iubim caii, suntem deţinători de cai de rasă cu care am câştigat competiţii importante în Israel şi avem un program de terapie cu cai pentru copiii cu ADHD. Mâine, vom vizita Herghelia Mangalia şi vom analiza dacă se conturează premisele unei afaceri în acest domeniu", a precizat Michael Kreindler. Discuţiile oficiale au avut ca temă şi prezentarea oraşului, sub toate aspectele, atât prin prisma trecutului istoric, cât şi a oportunităţior locale de investiţii. Oamenii de afaceri din Karmiel au vizitat Parcul Industrial, Portul Turistic, Sanatoriul Balnear şi Muzeul "Callatis" din Mangalia, urmând ca în cursul zilei de vineri, între orele 10.30-12.30 delegaţia să urmeze un itinerariu al staţiunilor turistice, pentru a cunoaşte mai bine posibilităţile de a derula invesiţii în Mangalia şi staţiuni. De asemenea, oaspeţii vor vizita Herghelia Mangalia şi Spitalul Municipal din localitate. Potrivit directorului unităţii medicale, dr. Liviu Mocanu, în cadrul spitalului ar putea avea loc schimburi de experienţă pe ramuri medicale chirurgicale şi o coloborare fructuoasă cu medicii din Israel printr-un sistem de telemedicină.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369