REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Oamenii au început să vândă bunuri din casă pentru a supraviețui!

Oamenii au început să vândă bunuri din casă pentru a supraviețui!

Replica API 2 aprilie 2020 | 00:00 3172

Măsurile impuse de autorități în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului au făcut ca unele persoane să ajungă în imposibilitatea de a-și asigura resursele financiare. Și dacă unii apelează la mila publică sau a autorităților din cauză că munca cinstită le dă ” frezoane”, iată că există o altă categorie de oameni, care preferă să își vândă diferite obiecte din casă pentru a obține un ban cinstit.

Pe site-urile care se ocupă de acest fel de tranzacții, există fel și fel de oferte, una mai fistichie decât alta. Printre aceste oferte care atrag atenția, sunt și două termosuri, unul cu Mickey Mouse iar celălalt cu Hello Kitty, care pot fi achiziționate la infima sumă de 25 de lei. Probabil că doi copilași încă mai plâng după termosurile lor preferate, puse în vânzare pentru a cumpăra poate strictul necesar. O fostă mireasă pune la vânzare un accesoriu flexibil, realizat manual. Totuși, nostalgia încă există, dovadă și prețul aproape prohibitiv de 100 de lei.

Cu toate că, deocamdată, școlile sunt închise, iar lecțiile se fac online, nu lipsesc de pe piață nici accesoriile de copiat. Astfel, un kit complet format din cutie GSM+ cască de copiat bonus și căști de copiat fără fir valorează nu mai puțin decât 399 de lei. După începerea școlilor, probabil că acest vânzător o să fie asaltat de oferte.

Iar dacă toată lumea este sfătuită să respecte regulile de protecție și să facă tot posibilul pentru o igienă cât mai bună, unii s-au gândit să facă o afacere din asta scoțând la vânzare un set covorașe intrare-dezinfectare, compus din cuvă dezinfectare, covoras roșu de dezinfectare, covoraș gri de decontaminare cu dimensiuni, dezinfectant lichid biocid de suprafata tip TP2- GLUTASEPT la bidon de 5 litri, la prețul de 395 de lei.

Iată că și în aceste vremuri destul de dificile, românii își dovedesc spiritual antreprenorial încercând să scoată bani din aproape orice.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scoala ajutatoare de presa loveste din nou. Ce ati facut ma? Ati fugit cu totii de frica coronavirusului si ati lasat femeia de servici si boschetarul ce cersea in fata redactiei sa scrie articole?
4
0
Sunt gunoaiele care le.bagau aia cu containerele din Anglia. Le au inkis magazinele si acum pun pe olx ce au mai putut spala. Gunoiul unora comoara romanilor asta e deviza afaceristilor din tara asta
7
0
Piata este libera. Pot sa vanda tot ce vor.
13
0
Hai ca ai facut articolul pulii!
19
0
Un termos de ala este 20 lei nou la Kaufland.Mai mult de 5 lei Nu merita!
11
1
Virgile , ce facusi mai nene? Asta e articol? Si inainte de pandemie gaseai tot felul de lucruri la vanzare pe internet, si dupa , o sa fie la fel. Acum, mai ales ca bazarul este inchis....asa ca
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614