REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Oamenii de afaceri turci s-au reunit pe litoral! Iată ce i-a adus împreună!

Oamenii de afaceri turci s-au reunit pe litoral! Iată ce i-a adus împreună!

Replica API 24 septembrie 2018 | 00:00 266

Weekend deosebit la malul mării! Oamenii de afaceri turci din România s-au reunit pe litoralul românesc, la un hotel din stațiunea Mamaia! “Mulțumim tuturor celor care se află alături de noi. Suntem onorați pentru această prezență”, a declarat în cadrul evenimentului Sabit Danis, omul care a făcut ca această întâlnire să aibă loc.

De asemenea, pe parcursul întâlnirii, au luat cuvântul mai mulți oameni importanți de afaceri din comunitatea turcă.

Astfel că, Guven Gungor a transmis mulțumiri tuturor celor care s-au aflat prezenți la acest eveniment atât de important, amintind totodată de generozitatea poporului român cu privire la găzduirea minorităților care trăiesc pe aceste meleaguri.

"Bine ați venit și bine v-am găsit! Suntem onorați că ne aflăm astăzi cu dumneavoastră la acest frumos eveniment. Am mulțumit organizatorilor, domnului Sabit care a depus un efort pentru organizarea evenimentului din acest weekend și de asemenea domnului primar de la Babadag.

În mod special am vrut să menționez o chestiune pe care i-am mărturisit-o și domnului Sabit: trebuie să ne exprimăm deschis și subliniat că suntem foarte recunoscători faptului că, comunitatea turcă și cei care au venit după 1990, ne bucurăm pentru un mediu foarte liniștit de a trăi și în pace. Acest lucru este asigurat de către poporul român prin generozitatea acestuia.

Ne exprimăm recunoștința pentru acest mediu în care ne aflăm astăzi. Poporul român a dovedit de secole creând un model, modelul Dobrogei, în care aproape 12 minorități trăiesc în armonie și pace. Aceasta este o reușită excepțională. Ne simțim onorați că ne aflăm astăzi cu dumneavoastră aici”, a declarat, în cadrul întâlnirii, Guven Gungor, TIAD BSK.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand munceau romanii in constructii in Turcia in anii 1990 era f.bine, nu ii primea numeni in UE in sclavie, si toate curvele la ei in Aksarai. Trecutul si istoria ramane scrisa, e una singura
1
0
Ptr. capatiniile de scroafe si porci ; Sinteti neam de HOTI,TALHARI CERSATORI SI CURVE .Ati infectat toata Europa ! Afara ROMANII din UE, !!!
1
0
Plecati in tara voastra luati si tigani cu voi ca vine vlad tepes la conducerea romaniei
1
1
aici au venit doar ghioarlele de alde traista in bat ...si toti sunt cu basini de 2 lei...afara cu ei
1
0
Asta este blestemu Dobrogei...500 de ani sub ocupatie Otomana . Deasta avem , inradacinata bine , o gandire superficiala balcanica . Iar de aici..pornesc diferentele de evolutie intre intre Constanta si Oradea sau Arad....
0
0
Turcia cu tiganii de la noi corcituri.La fel nu confundati machedonii imputiti de aici cu grecii din makedonia,e diferenta enorma,de fapt nu se aseamana deloc.De altfel,cine a fost in Turcia a vazut ca sunt cu 200 de ani inaintea noastra in foarte multe privinte.Daca nu era dementul ala care seamana cu dragnea la conducere,erau si mai avansati.Oricum,aici s-au stabilit doar ghioarlele turcii adevarati fac bani cu sacii acasa la ei sau in vest.
0
1
Turci sant harnici nu ca romani
2
2
Sa va futem ingura pe voi si romancele care sau maritat cu turci si tatari muie la toti turci si turcoaicele
1
3
Pt capatanile de oaie islamice!! Sa stra in mortii lor in turcia lor cu sharia lor cu tot!!! Pedofilii dreaq!!!
2
2
Ptr.pulibesta - 24 sep 11:48-; Nici europenii, nu au nevoie de hoti,talhari,curve si cersetori romani
3
5
Pista de Foemula 1 se face la Eforie Sud
0
0
Facdti o pista de Formula 1 in comuna 23 August asa cum a fost intr-un proiect nefinalizat. O investitie profitabila
1
1
Cine are curiozitatea sa studieze istoria reala,nu cea bagata pe gatlej de reginurile de dupa al doilea razboi Mondial pana la ora asta,va afla ca in afara de diferentele clare religioase,in afara de pretentiile turcilor negociate pana la urma destul de bine pentru noi,turcii au adus romanilor cu mult mai multe lucruri bune decat restul celor ce au bantuit aici. De la ei avem ,,ciorba'', ,,buluc'',inclusiv micii sunt de acolo,multe,multe altele. Un regim politic nu inseamna ca tot poporul este al regimului. Rusii sunr extraordinar de buni ,culti,romanii la fel,chinezii nu mai spun,sefii cacati
2
2
Astia s-au adunat ca sa-l puna primar pe Murad cu chica.
4
2
Nu avem nevoie de turci in Constanta si Romania ! Ne descurcam si singuri !
4
10
Coardele romance
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920