REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Oamenii din primărie care decid soarta bugetului au revenit la sentimente mai bune: dau bani pentru clădirile RAEDPP, nu şi pentru cluburile sportive, cu o excepţie!

Oamenii din primărie care decid soarta bugetului au revenit la sentimente mai bune: dau bani pentru clădirile RAEDPP, nu şi pentru cluburile sportive, cu o excepţie!

Replica API 23 mai 2019 | 00:09 320

Marcela Frigioiu, şefa Direcţiei Financiare din Primăria Constanţa

Articolul publicat de "Replica", în care se prezenta situaţia Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa, care a fost "tăiată" de pe lista rectificării bugetare, a avut ecou la nivelul Primăriei. Aşa se face că, miercuri, după reanalizarea situaţiei, s-a decis ca rectificarea să cuprindă şi suma de 1,2 milioane de lei pentru RAEDPP. "Primesc suma aceasta pentru câteva clădiri, să înceapă plata expertizelor şi să demareze reabilitarea", au precizat reprezentanţii primăriei, după şedinţa comisiei nr.5 (administraţie publică) din cadrul Consiliului Local Municipal.

În continuare însă, Asociaţia Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa va primi bani la rectificare (chiar şi în urma înfrângerii suferite cu Dinamo), în timp ce alte sporturi din municipiu nu primesc bani pentru susţinerea activităţii.

Consilierii locali municipali vor fi convocaţi în şedinţă la sfârşitul lunii, pentru a aproba rectificarea bugetară, precum şi alte proiecte.

Reamintim că Replica de Constanţa publica şi următoarele, în referire la situaţia RAEDPP, a cluburilor şi a banilor alocaţi în urma rectificării:

https://www.replicaonline.ro/rudi-stanescu-si-george-buricea-cei-mai-iubiti-dintre-constanteni-pentru-clubul-de-handbal-exista-bani-la-rectificarea-bugetara-391765/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci, la cererea Replica, se mai sifoneaza niste bani publici !!! A se semnala pe ce se duc : se incepe plata expertizelor !!! Primarie plina de putori,hoti si spagagii !!! Muie cu cacat la toti !!!
4
0
fagadau nu mai controleaza nici macar proprii angajati din primarie dapai sa conduca destinele unui oras aflat in moarte clinica, dar sunt convins ca iar face scor mare PSD in constanta ...DE CE ? pt ca pensionarii vor iesi toti la vot in timp ce noi vom butona la TV breaking news....astia suntem
6
0
Pai daca ginerele dnei Frigioiu e la handbal.. De ce oare. Nu inteleg cum ea a scapat in dosarul Mazare
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920