REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

OAMENII lui ȚUȚUIANU nu s-au mai prezentat la EXAMEN, de FRICA lui LUPU!

OAMENII lui ȚUȚUIANU nu s-au mai prezentat la EXAMEN, de FRICA lui LUPU!

Replica API 1 noiembrie 2020 | 00:00 9885

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a avertizat, după ceremonia de învestire, că va face ordine în aparatul administrativ, dar a atras atenția și celor care au participat la concursurile organizate de fosta administrație, pe 28 octombrie, în vederea ocupării unor posturi din CJ. Potrivit unor surse, concursurile au fost cu dedicație pentru unii apropiați ai vechii conduceri, printre aceștia numărându-se și Mirel Andrei, șoferul lui Horia Țuțuianu. Culmea, niciunul dintre cei declarați admiși la selecția dosarelor nu s-a mai prezentat la concurs. le-o fi fost frică?!

Consiliul Județean Constanța a organizat, în data de 28.10.2020, concurs în vederea ocupării unei funcţii publice de execuţie vacante –Inspector Debutant la Serviciul de Analiză Strategică şi Creşterea Competitivităţii (Intelligence Competitive). Și-au depus dosarele 6 candidați, însă la selecție doar doi au fost admiși: Mirel Andrei, șoferul lui Horia Țuțuianu, și Iulia Șerban. Cea din urmă a fost respinsă la examenul din 28 octombrie, iar șoferul nu s-a mai prezentat. De ce oare?!

Turineac-Dumitrescu Luiza

Un alt concurs ce s-a desfășurat pe 28 octombrie a fost în vederea ocupării unei funcţii publice de execuţie vacante–Inspector, clasa I, grad profesional Asistent–Compartiment Monitorizare Post Implementare–Serviciul Management Proiecte –Direcția Generală de Proiecte. S-au înscris Veronica Crivăț, fostă angajață a Direcției de Urbanism din Primăria Constanța, Ștefan Pescu, Stere Palaș și Claudiu Chiriloaie. Ultimii doi au fost respinși la selecția dosarelor, primii doi au fost admiși. Pe 2 noiembrie vor susține interviul.

Un alt concurs s-a organizat pentru funcția de consilier juridic. Manea-Vechiu Cristian și Turineac-Dumitrescu Luiza, consilier în cabinetul lui Tuțuianu, asta după ce, inițial, a fost consilier în cabinetul fostului prefect Dumitru Jeacă, au fost cei doi candidați. Cea din urmă nu s-a mai prezentat, iar Manea a fost respins, obținând doar 1,5 puncte.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe spagangiul sef, numit Encica Dragut, marele director al Politiei locale, cand il ancheteaza cineva Sa ne explice cum din salariu de bugetar poate justifica numarul de case pe care il are. Sau e si din putinica spaguta luata de-a lungul anilor din statiunea Mamaia
4
1
Ascentiunea makidonilor in structurile locale. Dupa ce ne-au distrus orasul Constanta si statiunea Mamaia cu constructiile lor, acum vor sa fie sefi in compartimentele bugetare sa ne jecmaneasca de bani.
6
1
O poza istorica cu o mare concentratie de pupincuristi, descendenti de securisti si activisti pcr, impostori, sarlatani, cipanisti, putoret, un fost colonel politruc, un nepot al lui Nicusor si alti prosti adusi de la partid. Ce adunatura!
8
1
Fiul notarei de la Eforie si o puscarie
2
1
Pai Tutuianu ii promisese la un moment dat ca o pune sefa la Cec sau sef serviciu sau jurista pe Luiza...dar ea nu stie bine sa scrie...acum ii aranjase in consiliu dar si aici nu stia sa scrie
8
4
Sa va mai aleaga draku. Cine o mai iesi la vot, sa va fwt direct in gura.
5
5
este un abces politic national,tb taiat in carne vie si dezinfectat. Atentie, psd-isti sunt experti in traseism politic-acest partid tb interzis in Romania,drama milioanelor de romani e strans legata de existenta acestui partid de sarlatani.Tb anchetati paunii din acest partid,motive sunt din belsug,si apoi concediati..a fi concediati fara a fi facuti responsabili pt ce au facut e ca si cum ati fi complice....
14
4
v-a are cratima, mai invata si tu sa scrii.Ura ne-a invadat sufletele?sau ura este ceea ce a determinat PSDeaua?Om fara de pacat nu exista, si nu toate pacatele sunt legate de furat si escrocat, mai sunt si alte genuri de pacate care nu implica furatul din bani publici, escrocatul si nenorocirea celor mici si creduli, si pentru ca nu am pacate in a fura si escroca pe altii, eu O SA FIU CEL DINTAI CARE ARUNCA PIATRA ASUPRA VOASTRA
8
1
vom vedea, ura ce va invadat sufletele, va dainui mult, de dormit cum dormiti ? oare cand vor pleca persoanele dragi voua, tot asa veti comenta ? Cel fara de pacat dintre voi sa arunce cel dintai piatra asupra lor.
3
11
Trei generatii nu mai avem nevoie de servici dupa ce-am economisit la scorbura.Sa mai munceasca si pnlistii!
5
2
fa fato da-te-n pizda ma-tii cu defetisme de genu' "voi nu ati fi facut la fel?" .......... adica?adica JUSTIFICI mizeriile care le-ati tot facut in guvernarea PSD care a imparatzit personaje precum bobul de mazare.Julia va dezarmeaza cu defetisme dintr-astea ca sa nu vedeti ca nefiresc ceea ce a facut PSD-ul la Constanta, ca daca ati fi fost si voi tot la fel ati fi facut.Intelegeti?
9
4
Directoarea Generala de la proiecte europene este nevasta lui Daniel Georgescu de la Canale Navigabile. O tuta de femeie si ne mai miram de ce nu se iau bani europeni. E varza fata.
16
1
PNL a platit sa apara articolul asta?
9
16
Da de sefa mea Musat Gabriela nu ziceti nimic? Scapam de ea sau nu? Ca e in toate comisiile de concursuri
17
1
pe malai mare Daniel Georgescu de la canale navigabile cand il scuipati afara?! Sau inca e prieten cu Ionut Rusu. E atat de nemernic ca si-a dat demisie de la PSD uitand cine l-a pus acolo!
16
1
O urasc pe oana martin pt ca are haine de firma in timp ce eu ma inbrac ca una de la socola ca nam bani k nu mai sunt la directoreasa de scoala. Muie
7
3
cum va rabda pamantul oameni rai ? altceva n-aveti de facut decat sa ii muscati pe cei plecati ? voi nu ati fi facut la fel? e normal sa isi protejeze oamenii
5
16
Replica ziar de can-can... asteptam si stiri serioase
13
13
aia pe functie de consilier???
16
0
asa este in orice institutie , plina de inapti , nepoti , fiul lui...fica lui etc ..si desigur plin dar plin de curve tinere pe poziti foarte importante ...si se mira lumea de ce nu functioneaza nimic in tara asta , pai trebuie adusi oameni cu scoala...nu experte in supt pula si selfie .
28
0
Replica aplica politica editoriala de atac la persoana
7
16
Nu aveti de ce sa va legati. Sa va fie rusine. Un articol de cacat
6
18
Nu mor caii cand vor cainii!
9
13
Toropoc tu Esti? Te deranjeaza adevarul? Ce te recomanda vocea si finantele la madam Stroe? Mic psd in umbra ce esti.
13
2
Pe Stefan Pescu il gasim ca manager la hotelul Golden Palace construit direct pe nisipul plajei din Mamaia. Hotelul este detinut de Pescu Sima din Ceamurlia de Sus. Solicitam sa-i fie blocat accesul in Consiliul judetean Constanta.
19
1
Fiti demne in opozitie "scufitelor"!
12
0
Sa cunosti domeniul in care esti angajat macar de nota 5 nu este bine ci obligatoriu deci decizia asta este buna cu toate ca este neasteptata pentru prosti si proastele care se credeau de neclint din posturile alea caldute si platite destul de bine de Constanteni,ar mai trebui vazut daca este nevoie de atati atarnatori la banul public.
14
0
imi place cand se toarna colegii intre ei hahahahaha. bravo voua!!! initial, am crezut ca e pusa gresit poza cu tipa asta de pare minora. probabil a supt-o bine csf.
18
0
Luizico, mai stii sa numeri cate sute de milioane ai castigat de la prefectura si consiliu, ca sa plimbi foile? Pe cati ai lucrat tu ca sa ramai pe posturile alea bine platite, cat teatru ai mai jucat sa impresionezi lumea cu problemele tale si sa fii bine vazuta? Falsa si ipocrita. Dar bine vazuta de niste corupti infatuati pe langa care te-ai dat bine sa plimbi foile in continuare.
18
1
acel Cristian acum a obtinut nota 1.5, ala este nivelul lui real, daca era examinat cum trebuie si data trecuta nici atunci nu era admis, si acea Luiza nu lua nici macar 1.5 de asta nu s-a prezentat
17
0
Dati afara ciuma psd ista BADESCU LAURENTIU si DORCEA ALEXANDRU scursuri umane psd iste care au distrus bugetul ambulantei cu hotiile lor. Reparatii de sute de milioane iar masinile nu merg. Nu svem cu ce lucra din cauza analfabetului lingau DORCEA ALEXANDRU Dati afara acesti sobolani psd isti care acum ling clantele la pnl ca sa ramana in functii spunand ca da oricat Dle Bourceanu nu uita ce ia facut Badescu sotiei in 2017 cand a dato afara spunand ca e inffractoare
17
4
Georgescu elena afara, iorgovan Gabi amanta lui Dan.
15
0
Mai sus avem o poza de adio cu jigodii. Copii de securisti si activisti pcr.psd, amante, nepoate, gineri si cumetri ciumati de rosu. E si un nepot al lui Nicusor Porcu. Toti se dau functionari publici de neclintit din posturi. So pe ei Lupule!!!
33
0
Frica de lupu? Frica ca ce? Ca le suge pula cum facea cand era un atarnator prin PNL si a supt asa de bine ca l-au pus la Oil Terminal ? Mars in mortii ma-ti replica. Niste sugatori de pula sunteti si voi si Lupu. MUIE PNL
15
28
Bai, ocupati-va putin si de raedpp. Acolo sunt toti slugoii si combinatorii mazaristi si fagadisti. Gheorghe florin, encranu, serghei, lucian ionsescu. Totusi astia au pe mana toate casele nationalizate si toate spatiile primariei.
28
3
Auzi hotul Lupu sa faca evaluari la altii care sant mai pregatiti ca el de 100 de ori. El a fost dat afara de liberalul Patriciu de hot si incapabil ce ra si s-a bagat in politica. Apoi mare director l-au pus la Oil Terminal unde dormea pe el , apoi mare deputat unde n-a facut o interpelare.S-a ocupat numai de afacerile lui.Cand vezi atata prostie si dusmanie la romani, sa-l votezi pe incapabilul asta. Cu ce se poate lauda asta , ca a facut si asta ceva bun pana la 55 de ani. Bine, si-a marit averea. Pt. el. Ce-a facut Stroe , o companie de nivel european, iar Lupu un restaurant la Olimp.
35
16
Hai sictir
10
10
Lupu ai grija ca la centrul teodor burada au ramas in concurs 2 psd-isti. Serban Gheorghiu,socru primar psd-ist in judet si catalin Toropoc omul lui Felix Stroe. Il sustinea financiar nevasta lu Stroe. Nu nr aduce pe nici unul dintre ei ca sunt iepuri amandoi
16
5
Luiza Turineac Dumitrescu s-ar face pres in fata oricui pentru salariul de consilier. Din sleahta de lingai si pupincuristi a lui Jeaca si Tutuianu. Mai bine zis, de nevertebrate. Oameni fara caracter, fata demnitate, care se milogesc si plang pentru un post.
28
2
au ramas pe afara lingaii, usierii si toti desteptii care il pupa in P__a pe noul candidat din constanta la functia de senator
21
3
Au ramas cateii pe afara
20
1
De belit pula la urs !.Mai dute in cardanul meu de expert in limbi
21
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614