REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Oamenii lui Wagner, "prinşi în flagrant" astupând gropile de pe şosele

Oamenii lui Wagner, "prinşi în flagrant" astupând gropile de pe şosele

Replica API 26 mai 2012 | 00:00 192

Aşa îşi face campanie candidatul independent pentru Consiliul Local Municipal Constanţa

Aşa îşi face campanie candidatul independent pentru Consiliul Local Municipal Constanţa

Singurul candidat independent pentru Consiliul Local Municipal Constanţa, Silviu Ioan Wagner, continuă acţiunea de desfiinţare a gropilor din asfalt, prin noua tehnologie pe care a adus-o din Marea Britanie. Astfel, cu personal puţin şi într-un timp record de numai 30 de minute, independentul a reuşit să astupe mai multe astfel de gropi care, de mai mult timp, au dat bătăi de cap şoferilor care se plâng că şi-au rupt maşinile din cauza lor.

Joi seară, de exemplu, cei doi muncitori ai săi care se ocupă de problema gropilor din municipiu au fost văzuţi în zona Gării CFR, unde tocmai astupau o groapă de un metru pătrat, într-o zonă destul de circulată, dat fiind fluxul mare de maşini din acel loc. Potrivit candidatului independent pentru funcţia de consilier, Silviu Ioan Wagner, într-un an nu ar mai rămâne nici o groapă pe carosabil, şi asta cu buget mic, graţie noii tehnologi britanice. Zilele acestea, Wagner a anunţat că va începe să rezolve şi problema gurilor de canalizare care, de asemenea, dau bătăi de cap constănţenilor. Aceste acţiuni vin în întâmpinarea celor care se pregătesc să iasă la vot pe data de 10 iunie, pentru a-i determina să facă o alegere bună pentru Constanţa. "Problema gurilor de canalizare este una destul de importantă. Ştim cu toţii, mai ales conducătorii auto, ce probleme avem cu aceste guri de cămine. Din informaţiile pe care le am, sunt în jur de 36 de mii la nivel de municipiu, ceea ce ar presupune o muncă enormă, mai ales din punct de vedere al timpului. Dar cred că odată demarată problema, cam în 3 ani de zile va fi şi rezolvată. Deţinem o anumită soluţie tehnică, deţinem şi fonduri pentru aşa ceva, aşa că o voi putea duce la îndeplinire", susţine Silviu Ioan Wagner.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367