REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Oamenii se gândesc să-şi ia credite ca să-şi cumpere benzină! Video

Oamenii se gândesc să-şi ia credite ca să-şi cumpere benzină! Video

Replica API 2 iunie 2022 | 10:05 1924

Prețurile la carburanți cresc din ce în ce mai mult, iar acesta este un motiv de ironie pentru locuitorii orașului, care, se amuză într-un mod incredibil în mediul online, acolo unde își spun ”of-urile” cu privire la creșterea prețului și își amintesc de vremurile bune, când valoarea carburanților era în jur de 5 lei. Totuși, în vremurile de acum, pentru alimentarea full a autovehicului, aceștia menționează că vor face credite la bancă.

Prețurile au bubuit în ultima perioadă, iar locuitorii orașului Constanța consideră acest fapt ca fiind unul extrem de amuzant, în ciuda crizei economice existente la momentul actual, în România și nu numai.

Amintirile ”îi chinuiesc” , s-ar putea spune, după ce ”au tânjit” la propriu după prețul de 5 lei al carburanților. ”Ce vremuri bune”, a spus un bărbat, dorindu-și, cel mai probabil, să se întoarcă în timp… Un altul a spus ”când eram toți fericiți” , indicând mulțumirea acestuia cu privire la valoarea carburanților de acum aproximativ doi ani.

De altfel, marea ironie a venit din partea unui bărbat care, afectat fiind probabil de criza financiară, a spus faptul că va face credit la bancă pentru un full la mașină. ”Facem credite pentru un full la mașină… asta e” , a spus acesta, ironizând astfel prețul de o diferență considerabilă față de vremurile bune…

Grevă pentru creșterea prețului la carburanți

Iată că locuitorii orașului Constanța s-au gândit într-un final și la greva care ar putea, potrivit lor, să aducă schimbarea în stațiile de peco din interiorul localității.

Dar nu orice grevă… ci ”răzbunare” separată pe fiecare stație în parte, astfel încât, cetățenii să nu mai alimenteze o lună de zile din acel loc. Însă, nu se încheie aici așa-zisa răzbunare, urmând în celelalte luni, să fie luată fiecare stație de alimentare în parte, prin rotație, astfel încât să existe o lipsă enormă la nivelul alimentării. ”Poate ar trebui să facem o altfel de grevă, o lună să nu cumpere nimeni de la un anumit peco, și tot așa prin rotație... Dacă tot stăm tăcuți și ne plângem pe net, nu rezolvăm nimic” , a spus o tânără, într-un mod foarte serios, după ce un bărbat a menționat că nu se va rezolva situația cu ajutorul grevei. ”Sunt conștient că e nasoală situația, dar dacă stau să fac grevă, tot nu scade prețul… în timp poate, poate” , a spus acesta.

O femeie, a declarat că imaginea care a apărut în mediul online, de pe vremea când prețul carburanților era încă 5 lei, are un puternic impact, ironizând de asemenea situația actuală. ”O poză cu un puternic impact emoțional” , a spus aceasta.

Video:

Astfel că, locuitorii orașului Constanța par a trece de la agonie, la extaz, și din nou la agonie, amuzându-se copios pe seama creșterii prețurilor la carburanți, raportându-se la criza financiară ce pune stăpânire pe buzunarele lor.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa iesim sa facem revolte in strada si proteste sa scada preturile romanii isi fac credite sa si cumpere benzina ne meritam soarta
0
0
Eu ma bani pentru motorina. Mai bine luati de la camatari credite ptr carburant. Este o investitie fffff buna. Pentru oameni destepti!
0
0
dar nu-i mai bin sa mai stea dreq acasa sisa mai mearga si pe jos?mersul pe jos face tenl frmos.Toata noaptea se freaca cbizonii vama veche-mamaia si retur,au aflat ca sta izda la soare si-i asteapta pe ei.Toti boschetii care n-au bani de seminte isi iau o rabla cu 500 euro si hai pe sosele,sa-ipoluam si omorim pe fraieri.
0
0
Oricum degeaba scrii corect daca votezi ca idiotul. Functional!
0
0
asa se scrie..BAIETI...LUATI-VA..gandul...mai mergi pe la gradinita sa inveti carte..draga...CEZARA...
1
0
daca pretul barilului creste , creste si pretul benzinei , daca pretul barilului scade pretul benzinei si motorinei tot creste la noi asa c****.
0
0
baieti, luativa gandul de la guvernare, nu va mai voteaza nimeni
1
0
nu ma alimentati de la omv, ei dau tonul la scumpiri
0
0
De cand s-a scumpit benzina, sunt si mai multe masini pe strazi!
1
0
Saracii Romaniei lasa masinile acasa si isi iau abonament pentru mijloacele de transport in comun, pe cind imbuibatii ii sfideaza pe majoritari.
0
0
Pretul a fost stabilit chiar din seara cand s-a stat la cozi, si p**a nu il a**c la 10 lei per litru nu se vor lasa. Tot inainte dulce Romanie!
0
0
Romania e sclavia
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367