REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară. A născut o fetiţă de nota 10

Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară. A născut o fetiţă de nota 10

Replica API 9 octombrie 2019 | 00:00 2148

Oana Andoni

foto: Pro Tv

Oana Andoni, prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 19:00, din weekend, a devenit mamă pentru a doua oară. Marţi (8 octombrie), ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a primit din partea medicilor nota zece la naștere.

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil a fost o adevărată bucurie pentru Oana și soțul ei. ”Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât și soțul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească”, povestea Oana Andoni în urmă cu câteva luni, imediat după ce a aflat că este însărcinată.

Emoționată și extrem de fericită, Oana Andoni a declarat imediat după naștere că abia așteaptă să ajungă acasă, unde este şi fiica ei cea mare:

”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Mulțumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”, a mărturisit proaspăta mămică.

Oana Andoni mai are o fetiţă, Erica

În 2013, într-un interviu acordat revistei ProTV Magazin, ştirista a dezvăluit cum a schimbat-o venirea pe lume a fetiţei sale Erica și l-a descris pe partenerul ei de viață. "E un miracol pe care îl trăiesc la o intensitate din ce în ce mai mare cu fiecare zi ce trece. E o fericire care nu poate fi egalată de nimic", spunea Oana Andoni despre experiența de mamă, în timp ce pe Erica a caracterizat-o că fiind "o minune de copil. E veselă, curioasă, vorbăreață, curajoasă, cântă, dansează, tratează cu multă seriozitate tot ceea ce face chiar dacă e vorba doar de joacă. Ne luminează viața. Datorită ei, orice zi e cu soare pentru noi. Seamănă cu amândoi", completa Oana.

Despre tatăl copiilor oanei Andoni nu se ştiu prea multe, dar ştirista spune că este un om pe care se poate baza. "Este un partener de nădejde. Prin tot ceea ce face, îmi confirmă mereu că am făcut alegerea bună. Îi admir consecvenţa, responsabilitatea, sensibilitatea şi bucuria de a fi soţ şi tata", mai spunea prezentatoarea.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614