REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Oana Andoni se întoarce la pupitrul ştirilor Pro TV

Oana Andoni se întoarce la pupitrul ştirilor Pro TV

Replica API 24 ianuarie 2020 | 18:48 674

Oana Andoni

foto: Pro Tv

Oana Andoni revine săptămâna aceasta la ştirile PRO TV. În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, ea le va aduce telespectatorilor cele mai importante informații ale zilei, în principalul jurnal de știri al zilei, scrie click.ro.

Oana Andoni a absentat patru luni de pe micul ecran, timp în care a devenit din nou mamă și s-a concentrat pe creșterea celor două fetițe. Din acest weekend, însă ştirista revine la pupitrul ştirilor Pro TV.

”După nașterea celei de-a doua fetițe, Maria-Ioana, mă întorc cu entuziasm la pupitrul Știrilor PRO TV de weekend. Chiar dacă o să fiu permanent cu gândul la ele, sunt liniștită că le las pe mâini bune. Mama se ocupă de ele cât voi fi eu la muncă. Pentru mine, echilibrul dat de familie și de profesia pe care o iubesc atât de mult este esențial. Nu mi-a fost ușor să stau departe de telespectatori, de efervescența redacției de știri, de echipa PRO TV”, a spus Oana Andoni. Mămică de două fetiţe superbe, Oana Andoni este prezentatoarea jurnalului de weekend de la ora 19:00.

În 2013, într-un interviu acordat revistei ProTV Magazin, ştirista a dezvăluit cum a schimbat-o maternitatea și l-a descris pe partenerul ei de viață. "E un miracol pe care îl trăiesc la o intensitate din ce în ce mai mare cu fiecare zi ce trece. E o fericire care nu poate fi egalată de nimic", spunea Oana Andoni despre experiența de mamă, în timp ce pe Erica a caracterizat-o că fiind "o minune de copil. E veselă, curioasă, vorbăreață, curajoasă, cântă, dansează, tratează cu multă seriozitate tot ceea ce face chiar dacă e vorba doar de joacă. Ne luminează viața. Datorită ei, orice zi e cu soare pentru noi. Seamănă cu amândoi", completa Oana.

Despre tatăl copiilor Oanei Andoni nu se ştiu prea multe, dar ştirista spune că este un om pe care se poate baza.

"Este un partener de nădejde. Prin tot ceea ce face, îmi confirmă mereu că am făcut alegerea bună. Îi admir consecvenţa, responsabilitatea, sensibilitatea şi bucuria de a fi soţ şi tata", mai spunea prezentatoarea tv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O prezenta distinsa, la antipodul aleia careia i s-a f---t casca... Prietenii stiu cine e ...
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920