REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Oana Lis, primele declarații despre Viorel Lis: “Bătrânețea este grea”

Oana Lis, primele declarații despre Viorel Lis: “Bătrânețea este grea”

Replica API 27 septembrie 2021 | 21:08 1480

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este una foarte bună. Oana Lis a povestit la Antena Stars cu ce dificultăți s-a confruntat soțul ei în ultima perioadă și motivul pentru care a dispărut o perioadă din lumea mondenă, scrie spynews.ro

Ultimul an l-a pus la grea încercare pe fostul edil, dar și pe partenera lui de viață, Oana Lis. Cei doi au trecut prin momente mai grele deoarece starea de sănătate a soțului ei nu a fost una tocmai bună.

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis

Vedeta a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că soțul ei se confruntă cu problemele de sănătate și din cauza pandemiei deoarece a stat mai mult în casă. Iată ce spune Oana Lis despre soțul ei!

''Se plimbă săracu prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi, nu mai poate să mai meargă bine din cauza sendentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea'', a mărturisit Oana Lis pentru Antena Stars.

Fostul edil s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate

După ce luni de zile, Oana a fost cea care care a vorbit despre problemele de sănătate ale soțului ei, Viorel Lis a menționat că a fost operat de urgență acum câteva luni deoarece avea colecist, iar medicii nu-i mai dădeau vreo șansă la viață, dacă nu interveneau imediat.

Partenera de viață a lui Viorel Lis este mereu alături de soțul ei și are grijă să nu-i lipsească nimic. Pandemia a fost cea care i-a afectat sănătatea fostului edil, iar în acest moment afaceristul face mai multe terapii și tratamente că să meargă din nou și să se simtă mai bine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si eu am colecist...ca toata lumea de altfel
1
0
Ce avea ma? Colecist? Imbecililor...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614