REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Oana Radu, clip senzual pentru piesa „Fraiere“. „Pentru corp muncesc din greu“

Oana Radu, clip senzual pentru piesa „Fraiere“. „Pentru corp muncesc din greu“

Replica API 20 octombrie 2021 | 00:00 1603

Oana Radu are o surpriză muzicală împreună cu iLo. Cele două soliste au lansat videoclipul piesei "Fraiere", în care fetele au apariții extrem de sexy, scrie click.ro.

iLo și Oana Radu au filmat un super videoclip la piesa "Fraiere", pe care l-au lansat într-o zi mohorâtă de octombrie. Însă cei care ascultă piesă și urmăresc videoclipul se vor încălzi imediat, încă de la primele imagini cu fetele, care au apariții extrem de senzuale.

Oana Radu: "Am făcut în câteva ore piesa"

Muzica este semnată de Claudiu Polk (Doddy), Cristea Bianca (iLo) și Oana Radu, textul este compus de Doddy și Oana Radu, și de post producția muzicală și mix/master s-a ocupat Mihai Boldea (Mahia Beldo). "Am făcut împreună cu Doddy versurile piesei. Nu pot să spun că a fost o inspirație spectaculoasă, pur și simplu, ne-a venit. N-am stat prea mult pe gânduri, am fost inspirați și din alte melodii. E normal să te inspiri, asta înseamnă evoluție, până la urmă. Oricare dintre noi se inspiră. Am făcut în câteva ore piesa, apoi am mai lucrat la ea. Nu este dedicată cuiva special. Toată viața am avut persoane care ne-au părăsit și cărora le-am adresat apelativul ", ne-a spus Oana.

Oana Radu: "Pentru corp muncesc din greu"

Amândouă solistele arată foarte bine în videoclip, iar pe Oana am prins-o chiar la sală, unde muncea de zor la bandă. "Secretul frumuseții mele e că muncesc mult pentu asta. Pentru corp muncesc din greu și mai am mult de muncă. Acum am 57 de kilograme, nu-mi permit să lipsesc de la sală. Îmi e foarte ușor, pentru că soțul meu este antrenor de fitness. A fost greu pentru mine, pentru că am avut 120 de kilograme. Talentul e în continuare acolo, însă oamenii nu prea judecă după cum cânți, ci după cum arăți. Din păcate, uneori ambalajul e mai important decât produsul. Când am filmat vidoclipul tocmai mă întorsesem din vacanță, eram cu 2 kilograme mai grasă și aveam retenție de apă", a povestit Oana Radu.

Vă mai spunem că videoclipul a fost filmat în București, iar regia îi aparține lui Alex Marica. "Am filmat într-un bar care imită o perioadă mai veche, foarte cool. Filmările au durat în jur de 5-6 ore. iLo este artista cu care eu și Doddy colaborăm la proiectul Music Box și cu care vom lucra în continuare. Ne vom ocupa de ea și de mai mulți artiști. Eu pregătesc multe suprize, dar nu-mi place să vorbesc despre asta, rămâne să se și concretizeze", a mai spus Oana Radu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scopul e sa gaseasca un fatalau cu bani ca doar nu un strungar .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108