REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Oana Radu, poze șocante: „Așa arătam eu acum aproape 6 luni. O celulită agresivă mă chinuia“

Oana Radu, poze șocante: „Așa arătam eu acum aproape 6 luni. O celulită agresivă mă chinuia“

Replica API 20 septembrie 2021 | 00:00 1869

S-a luptat ani buni cu kilogramele în plus și cu gura lumii, însă acum a ajuns, în sfârșit, la silueta la care a visat dintotdeauna. Oana Radu a publicat imagini șocante de pe vremea când corpul ei, aflat în proces de slăbire, era invadat de celulită!

Oana Radu

foto: Facebook

Vedeta nu s-a sfiit să posteze pe contul ei de socializare fotografii cu picioarele invadate de celulită! “Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă facea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă etc. Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita!“, a scris vedeta pe contul de Instagram, sub fotografiile postate, scrie click.ro.

foto: Facebook

Oana Radu a fost acuzată că și-ar fi tăiat stomacul ca să scape de kilograme. Solista a negat vehement acest lucru. Mai mult, Oana susține că a scăpat de celulita supărătoare cu ajutorul unei simple creme. “Am hotărât să am încredere în profesioniștii ce au creat această cremă și iată rezultatele mele! Știuuu, mai este muuult de muncă! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?! Uitați-vă ce diferență colosală! După trei luni de zile s-au văzut primele diferențe reale și mă dădeam de două ori pe zi cu ea. Am folosit-o doar împreună cu dietă și sport, fiindcă altfel probabil că nu ar trebui să aveți așteptări!”, a mai spus solista.

click pe foto

foto: Facebook

Cântăreaţa Oana Radu este probabil cel mai spectaculos caz de slăbire din România ultimilor ani. Ea a reuşit să dea jos peste 50 de kilograme, transformându-se total. Vedeta a ajuns de la 121 de kg, atât cât avea când am cunoscut-o la "Vocea României" (2012), la 57 kg.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Crema se numeste Photoshop?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218